slkslkslk Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Salut, am si eu o mica intrebare, am un amplificator auto 4x800W si vroiam sa intreb daca pot folosi condensatoarele de la neoane sau daca nu ce fel de condensatoare si de ce putere ar trebui sa folosesc ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Salut, am si eu o mica intrebare, am un amplificator auto 4x800W si vroiam sa intreb daca pot folosi condensatoarele de la neoane sau daca nu ce fel de condensatoare si de ce putere ar trebui sa folosesc ?Unde anume sa folosesti aceste condensatoare? Pe filtraj? Daca e vb de filtraj acolo trebuie un condensator special,de capacitate foarte mare..de la 1farad in sus! Si nu e un simplu condensator ala..are si un circuit de incarcare lenta+voltmetru pe el! Mai bine cumpera unul..nu ai ce sa pui in loc..! Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Am inteles, eu credeam ca ar fi mers si cu condensatoare normale ... pentru ca la volum mai mare se vede ca transformatorul nu mai are putere .. mai pe scurt am nevoie de asa ceva nu ? http://www.booster.ro/car-sound/accesorii-instalare/condensator/dietz/power-cap-1f-21000--1961.html Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Am inteles, eu credeam ca ar fi mers si cu condensatoare normale ... pentru ca la volum mai mare se vede ca transformatorul nu mai are putere ..Si cum va dati dvs. seama ca la 800W amplificatorul "nu mai are putere"?!?La asemenea puteri nici noi nu mai suntem siguri daca mai auzim ceva! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 asa pt curiozitatea noastra despre ce amplificator este vorba ? ca 4x800W Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 la volum mai mare se vede ca transformatorul nu mai are putereAmplificatorul este alimentat de la retea printr-un transformator sau de la acumulatorul masinii? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 este vorba despre asa ceva http://hb00606.local.lt/images/photoalbum/album_22/blaupunkt-gta-460.3074116.jpg eu am spus doar ceea ce scrie pe el nici eu nu cred in acei 800 W , amplificatorul este legat la retea printr-un transformator Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Sigur nu e de 4x800W... poate un 4x200W, dar cam mici radiatoarele alea.Ce condensator ai acum in filtraj si ce punte redresoare? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Momentan nu am nici un condensator, de aceia intreb, iar ca punte am una veche de cand era tata tanar una metalica si destul de mare http://decibel.real-web.ro/images/product_images/63278_remote_img.jpg ceva de genul acesta Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Cam multe probleme! Sa o luam cu inceputul:Ce transformator ai? Tip, sectiune miez, tensiune in secundar? Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Este un transformator luat de pe un redresor auto 12v 4A langa el avea si acea punte mai multe detalii nu prea stiu despre el ..., intrebarea mea este daca merita sa imi bat capul sa fac ceva sau mai bine sa il montez pe masina si sa renunt sa il folosesc in casa ? pentru ca din ce am mai vazut pe net am nevoie de un transformator serios dar e cam scump ... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 12V x 4A = ... nici 50VA! Cu ce vrei sa mearga ampliful daca e subnutrit? Iar la iesire neaparat ar trebui un condensator de minim 10.000uF / min.25V, dar tot nu se asigura necesarul pentru alimentarea amplificatorului. Link spre comentariu
slkslkslk Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Am inteles, mai pe scurt nu merita investit in asa ceva... il voi monta pe masina si voi lua acolo un condensator auto special pentru asa ceva, si ajung mai ieftin pentru ca acel condensator ma ajunge in jur de 150 ron dar asa sa il pot folosi in casa am nevoie de peste 300 ron pentru ca transformatorul costa o gramada si pe langa el trebuie si condensatoru ... deci mai bine o las balta ), multumesc frumos pentru raspunsuri, o seara placuta Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Daca vrei sa il folosesti in casa fara traf imens, poti aduce un acumulator de la care vei alimenta amplificatorul, avind conectat permanent redresorul la acumulator pentru a se incarca. Link spre comentariu
Vizitator costeldelay Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 SALUT, am avut un astfel de amplif la reparat,e bunisor dar n-are atata putere are 2 etaje finale si dupa parerea mea are cam 2 x 100 w, cel mai bine ar fi sa-l folosesti la acumulator.SPOR la treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum