Marian Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Atunci sunt probleme la conexiuni devreme ce ambele mese ar trebui sa faca parte din acelasi circuit, verifica atent daca masa ce merge la jakul de intrare este conectata corect. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Am uitat sa specific in mesajul trecut .Am facut o masuratoare si atunci cand mufa jack nu era in pc si am gasit o tensiune de 180mV cc intre masa semnalului care vine de la amplificator si masa jack-ulu..Mufa jack este legata ca in imaginea atasata .La "corps" este legata masa iar la Pointe si Bague este legat firul cald deoarece amplificatorul meu este mono. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Inlocuieste condensatorul existent de la intrarea amplificatorului cu un condensator nepolarizat de 0,1...0,47uF (pentru probe) si verifica daca se mai produce fenomenul. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 o sa inlocuiesc condensatorul electrolitic de la intrare cu unul de 104Z 100nF(0.1uF) si sa vad rezultatul Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Ce valoare are condensatorul electrolitic ce il ai acum la intrare? Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 condensatorul este de 1uF la 100V Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Verifica chiar cu un cond de 0,1uF si vezi daca fenomenul se mai repeta. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Am masurat din nou tensiunea la iesirea din PC ,intre masa si firul cald si am 6 Vca si 3.2Vcc :cry: Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Nu e neaparat o problema faptul ca ai tensiune continua la iesirea din PC atata vreme cat tu ai condensator de decuplare pentru amplificator, incearca si altfel, mai adauga un condensator de 100n la pinul 3 al potentiometrului de volum, inseriat cu semnalul de la jack si in felul asta decuplezi si potentiometrul de componenta continua de la PC apoi verifica daca mai exista fenomenul denuntat. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Am scapat de problema se pare ca vinovata este iesirea din fata a pc-ului..am incercat la cele din spate ,la telefon si la leptop si fenomenul a disparut...Va multumesc de ajutor! Am gasit la cineva 2 indicatoare de volum cu ac,scoase din magnetofon cred ,pe spatele lor scris 600uA .Le pot lega in serie cu semnalul de intrare al amplificatorlului? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Nu se pot conecta in serie la intrarea amplificatorului. https://www.google.ro/search?hl=ro&safe ... 80&bih=646 Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Au nevoie de un montaj la fel ca vu-metru cu led-uri? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Este suficient sa faci clik pe adresa ce am postat-o mai sus. Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Da ,sunt multe scheme ...Va multumesc ...Eu credeam ca se leaga pur si simplu ca un ampermetru:D...Dar acum doresc sa imi fac amplificatorul din mono stereo , adaugand inca un modul de amplificare ,iar pentru fiecare modul am sa folosesc cate un vu-metru analogic iar vu-metru cu leduri ramane conectat la ambele canale:D Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Poti opta pentru aceasta schema extrem de simpla ce se conecteaza la iesirea amplificatorului. Rezistenta se dimensioneaza in functie de puterea amplificatorului si sensibilitatea instrumentului. http://sound.westhost.com/project55.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum