gauss Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Apelez la ajutorul colegilor ... nu stiu ce diode sint acestea , capsula pare a fi un pic mai mica decit la 1n4148 , neagra cu o dunga alba ... Daca are cineva informatii , mi-ar fi de folos sa posteze ... cu multumiri anticipate ! Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Greu a spune,par sa fie diode de detectie gen BB139 de Philips,dar nu poti fii sigur. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Parca diodele BB... erau varicap.Sa vad daca mai am memorie:139-FIF,125-UIF Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 BB erau sigur varicap , le producea si raposata IPRS ... cel putin cele pentru selectoarele de canale din receptoare TV ... despre cele asupra carora cer ajutorul nu am gasit nimic , probabil nu am cautat destul sau bine ... Link spre comentariu
popa ionut Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 am gresit varicap am vrut sa zic,ma grabeam! Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 N-are nimeni vreo idee ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Alimenteaza una printr-o rezistenta de vreo 10K de la o sursa de circa 30...50V si masoara caderea de tensiune pe ea in conductie directa si inversa. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Asa am sa fac ...care e ideea ? suspectati sa fie vreun zener ? ... sau ceva gen ZTK 33 ? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Asa ne vom da seama daca sint zener sau nu. Cel putin scapam de o necunoscuta. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Sigur asa am sa fac ... ma gindeam sa fie ceva PIN ... poate aflu ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum