Vlad Mihai Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 am primit un laptop care următorul simptom:în windows vede placa de reţea şi arată că nu am conectat cablu de reţea dar el defapt e conectat, ledurile de la conector nu se aprind, care ar fi şanşele să fie doar un contact rece la conector pe placa de bază? Link spre comentariu
porscheg Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Sansele sunt niciuna decat daca are lamele rupte in mufa de retea. Daca e Intel cauta-l de bile la southbridge. Ai una-doua bile dezlipite. Am intalnit lap care vedeau si placa de retea si cablul dar nu se conectau la net tot cu acelasi defect de south dezlipit. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 nu mă bag la aşa ceva, o să iau o placă de reţea pe usb. Link spre comentariu
Vizitator Pa7rocle Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Mai poti cauta una pe pcmcia, daca are, e mult mai solida decat cea pe usb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum