Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu o priza programabila digitala

Vizitator cobraflorin

Postări Recomandate

Vizitator cobraflorin

salut. Am si eu nevoie de un sfat. Am achizitionat o priza programabila digitala pentru a aprinde o lampa de neon de 8 w la o voliera de pasari. Priza merge ok pina in momentul cind deschid usa de la camera unde am voliera, acolo am un intrerupator stil ca cel de la frigider care imi aprinde si stinge o alta lampa in camera . Priza se deregleaza si trebui reprogramata. Precizez ca ambele si priza cu lampa de la voliera si lampa cu intrerupatorul sunt alimentate dintr-o priza

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Verifica sa ai toate conexiunile bine strinse, lipite, etc iar stecherul sa faca bine contact in priza. In paralel cu intrerupatorul monteaza un condensator nepolarizat de 10...47nF la minim 400V.

Link spre comentariu
Vizitator cobraflorin

iti multumesc de raspuns . Legaturile sunt bine facute , stecherul face contact cum trebuie. Condensatorul este din acela mare de la lampi de neon ? As putea sa ii pun pe fir si niste diode ? daca da de care ma-i sfatuii?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări