TESSLA Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Diodele se pun pe iesirea din secundar, adica dupa traf, in nici un caz inainte de traf. Deci dumneavoastra tre sa redresati acei 46 - 50 V livrati de traf in secundar. Link spre comentariu
Vizitator Ujica Marius Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Domnu Tessla in legatura cu secundaru imi este numai pe o coloana cum ar fi mai bine cele 23 de spire sa le impart si pe cealalta sectiune .sau sa mai bobinez inca 23 de spire pe cealalta coloana cum se inseriaza Cum ar fi mai bine pentru reglarea amperajului sai fac un suport sa deplasez bobinele primare de secundar sau sa-l fac cu miez intrefier pentru reglarea amperajului Link spre comentariu
TESSLA Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 E bine sa impartiti secundarul pe doua coloane. Nu are rost sa bobinati inca 23 de spire si pe cealalta coloana si sa le puneti in paralel intrucat platbanda de aluminiu de suficient de groasa si nu e nevoie sa conectati doua bobine in paralel. Ca atare, tre sa impartiti cele 23 de spire pe cele 2 coloane. Ca sa reglati amperajul, eu as merge pe varianta prizelor in primar. Adica peste cele 108 spire, eu as mai bobina inca vreo 40 - 50 de spire, urmand ca din 10 in 10 spire bobinate , sa scot prize. Link spre comentariu
Vizitator Ujica Marius Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Va multumesc de raspuns .dar nu mai am platbanda pentru primar Link spre comentariu
TESSLA Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Atunci scoateti prize in secundar. Aici nu tre sa mai adaugati spire peste cele 23 (sau mai bine 24) de spire, ci tre sa scoateti prize din 4 in 4 spire sa zicem, incepand cu spira a 12. Link spre comentariu
Vizitator Ujica Marius Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Am facut intrefier mic cam de 3 cm pe 3 cm dar nu se schimba mult amperajul .Trebuie sa mai maresc intrefierul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum