Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat socuri

Darkang33l

Postări Recomandate

Buna asa cu zice in titlu, am vazut astazi pe youtube ceva ce ma impresionat si as vrea sa imi fac si eu unul doar ca la voltaj mai mic nu asa de mare.

As vrea sa stiu daca se poate face asa ceva daca da imi puteti spune ceva pareri sa imi dati ceva scheme,etc.

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Darkang33l

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ia de aici si incearca, nu face glume cu el :speriat

Transformatorul final de inalta tensiune e cel mai greu de realizat, dificultatea consta in izolarea perfecta intre infasurari, altfel apar strapungeri intre straturi. cauta pe http://steelrats.net pentru amanunte constructive.

post-21106-139829538729_thumb.gif

post-21106-139829538733_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nici nu vreau sa fac glume cu el doamne fereste :speriat dar am vrut sa imi fac unul ca proiect nu vreau sa fie de inalta tensiune ceva mai mic.Ideea acestui proiect a fost de la un prieten de al meu care ma intrebat daca se poate face asa ceva dar pt a pune un porc la pamant.Deci doar sa pice nu sa il omoare cu el ca dupaia il injunghie.

Link spre comentariu

Pentru asomarea cu soc electric a porcilor se foloseste o sursa curent alternativ de 220V si 1,3A.Un transformator separator galvanic 220V - 220V cu conductor dimensionat corespunzator curentului de 1,3A ar fi solutia optima dupa mine ! Pentru documentare asupra metodelor de asomare puteti cauta pe Google ,, Ghid Asomare Porc" al ANSVSA (Asociatia Nationala Sanitar Veterinara ....)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări