sorinel_pustiu09 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 salutare, am un incarcator de laptop si nu scoate nici un fel de tensiune pe iesire, am masurat diodele de redresare -bune, tranzistorul fet de putere-bun, cumva el are un led....care se aprinde, insa pe iesire nici un fel de tensiune.Sa fie oare ci-ul care da impulsuri de comanda la mosfet?un pic de ajutor va rog Stima. Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Verifica cablul de la alimentator la laptop sa nu fie intrerupt sau in scurt. Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 pai daca ledul de on de la incarcator e on, de ce sa verific cablul? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 ledul e in incarcărcător presupun. oke dacă e aprins sugerează prezenţa tensiunii pe ieşire, deci defect cel mai probabil cablul dintre încărcător şi laptop , am găsit multe astfel de defece cu cablul frecat de obicei se duce cel de pe +. Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 cablul verificat, si e bun Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 am măsurat cu ceva tensiune de pe ieşire? la conectorul care intră în laptop? cel de conector e cu 3 sau 2 pini? Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 masurat direct de la incarcator, 2 pini, este alta problema cred ca ci-ul care da impulsuri pe grila Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 nu înţeleg, ce treaba are ci-ul dacă tu ai tensiune pe ieşire? ce tensiune ai pe ieşire? Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 nu am bre......nu e tensiune Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 LED-ul ala ce semnalizeaza? Prezenta retelei in alimentator sau existenta tensiunii de iesire? Urmareste pe cablaj si vezi unde-i conectat LED-ul. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 ai un mod ambigu de a te exprima, deci nu ai tensiune pe ieşire dar zici că ai măsurat cablul şi e bun nu? cum l-ai măsurat? dacă ledul e aprins deobicei ledul ăla e conectat la ieşire cu un rezistor deci sursa ar trebuie să meargă, reverifică cablul. cu un multimetru cu buzzer sau măsoră tensiunea pe placa sursei la ieşire la bornele condensatorul de filtraj dar atenţie să nu te electrocutezi. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Masoara condensatorii de filtraj, schimba-i ca nu sunt decat doi-trei. Led-ul se aprinde, deci exista impulsuri de comanda, daca nu ai filtraj bun, degeaba. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 sau ar fi o idee bună să pună 2-3 fotografii cu sursa în cauză. Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 ledul e conectat pe intrare dupa redresare(ma mira), am rezolvat problema care era la un mic strap care facea alimentarea de la circuitul integrat. Incarcatorul da o tensiune de 5v la 4,5 amperi. nu stiu la este folosit. ms de help Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Incarcatoare de laptopuri cate vrei: http://www.elforum.info/search.php?keywords=incarcator+laptop&terms=all&author=&fid[]=41&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=C%C4%83utare Respecta regulamentul data viitoare Link spre comentariu
Postări Recomandate