Vizitator xplaur Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Salutare si bine v-am gasit!Zilele trecute m-am "pricopsit" cu un sub-woofer al unui sistem de sunet 2.1, mai exact Altec Lansing ATP3. In primul rand as vrea sa-l verific sa stiu daca e totul in regula cu el (se poate face ceva, in conditiile in care nu prea am cunostinte de electronica si nici scule, aparat de masura, etc....?).Daca ar fi totul in regula si considerati ca merita efortul, i-as face 2 sateliti. M-ar interesa, de asemenea, schema conectorului catre satelitul ce contine controalele (7 pin miniDIN cumva ? ).Orice parere e binevenita.Multumiri anticipate. Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Din pacate acest subwoofer nu poate fi folosit fara sateliti.De ce ? Pe unu din ei avea butonu de volum bass si inalte ce era conectat subwoofer printr-o mufa speciala. Link spre comentariu
Vizitator xplaur Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Nu stiu de ce, dar exista informatie foerte putina spre deloc despre acest sistem, in conditiile in care se pare ca a fost decent si destul de scumput la vremea lui. De asemenea, din ce am gasit pana acum, daca as reusi sa gasesc conexiunea aferenta butonului de ON/OFF, as putea sa-l testez (asta in cazul in care nu este deja bulit).Am dat amplificatorul jos si-l pun atasat, poate reuseste careva sa desluseasca pentru mine ce fac toate cele 7 picioare din mufa miniDIN 7 pin, cea care pleaca catre satelitul principal (cel cu controalele ON/OFF, bas si inalte, iesire casti parca), in poza incadrate de careul rosu.Multumiri anticipate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum