Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Harman kardon avr 130

Vizitator corsaru1

Postări Recomandate

Vizitator corsaru1

Salut.de curand am reusit sa imi stric ampliful accidental am facut un scurt in el mi se aprinde stby dar nu mai face nimica lam dus la prietenul meu care e inginer electronist si prin multe cautari a gasit ca imi e dus procesorul intrebarea e daca stie cineva in caz ca gasesc procesor identic are nevoie de resoftare e vb de procesor care da comanda display ( sper sa nu vb prostii) ma poate ajuta cineva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator corsaru1

In ce zona "ti-a scapat" surubelnita? Ce cautai pe-acolo?

da am inteles ca este vb despre un microcontroller programabil si prin asta se intelege ca il pot pune cred ca piesa de mobilier pentru ca chiar daca as gasi unul trebuie soft pe care cred ca il au doar cei de la HARMAN daca stie cineva ceva despre acest lucru va rog lamuriri.thx
Link spre comentariu

Remus te-a intrebat unde s-a petrecut scurtul, nu sarii asa repede la concluzii in legatura cu procesorulScurtul facut poate fi pe alimentare, e posibil sa fie vreo siguranta sau vreun stabilizator de tensiune ars Du-l la un service daca nu te pricepi, altfel il vei prajii mai mult

Link spre comentariu
Vizitator corsaru1

Remus te-a intrebat unde s-a petrecut scurtul, nu sarii asa repede la concluzii in legatura cu procesorulScurtul facut poate fi pe alimentare, e posibil sa fie vreo siguranta sau vreun stabilizator de tensiune ars Du-l la un service daca nu te pricepi, altfel il vei prajii mai mult

nu sar repede. este diagnosticul pe care l-am primit de la electronist intrebarea este daca gasesc microprocesor se poate programa?
Link spre comentariu
Dacă găseşti un procesor identic şi dacă ai şi softul original da se poate. Doar că un astfel de microprocesor nu se arde chiar instantaneu (depinde si unde se întâmplă scurtul, dacă e pe stabilizator şi intră 12V spre exemplu în el atunci adio). Nu vreau sa afirm nimic despre prietenul tău, este probabil să greşesc, dar tot un inginer electronist nu a reuşit să-mi repare (eram puştan) un amplif home-made care avea superdiodele în scurt e-c. L-am reparat tot eu, dupa vreo doi ani în care am mai studiat câte ceva. Asigură-te că este procul de vină şi caută softul pe net, este probabil să-l găseşti prin vreun cotlon de net. Sau dacă ai pe cineva dispus să-şi bată capul, poate adapta alt procesor.
Link spre comentariu
Vizitator corsaru1

Dacă găseşti un procesor identic şi dacă ai şi softul original da se poate. Doar că un astfel de microprocesor nu se arde chiar instantaneu (depinde si unde se întâmplă scurtul, dacă e pe stabilizator şi intră 12V spre exemplu în el atunci adio). Nu vreau sa afirm nimic despre prietenul tău, este probabil să greşesc, dar tot un inginer electronist nu a reuşit să-mi repare (eram puştan) un amplif home-made care avea superdiodele în scurt e-c. L-am reparat tot eu, dupa vreo doi ani în care am mai studiat câte ceva. Asigură-te că este procul de vină şi caută softul pe net, este probabil să-l găseşti prin vreun cotlon de net. Sau dacă ai pe cineva dispus să-şi bată capul, poate adapta alt procesor.

merci de sfat am sa il duc la un real doctor sa aflu parerea lui.scurtul sa facutde la un traf 110-12/ 5v pe care de destept nu l-am prins in statie de nimika era cva d moment din greseala am impins statia in moment in care a facut o flama in el au sarit sigurantele din casa etc lam desfacut am verificat sigurantele am sch trafu respectiv si pauza se aprinde becu de la stby si atat ce sa dus habar nam si nici nu stiu un service anume .incercam statia e pe 110.stima
Link spre comentariu
Vizitator corsaru1

moment in care a facut o flama in el au sarit sigurantele din casa

Nu sareau sigurantele de la tablou daca intra numai microprocesorul in scurt! Posteaza la "servicii" - daca ai suficienti bani, poate se indura cineva sa il aduca in stare de functionare.viewforum.php?f=33
am uitat sa precizez ca am sigurante sensibile la soc au fost scumpe dar merita:)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări