Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STR-G 6653

Postări Recomandate

Buna ziua Domnilor am o rugaminte referitor la acest circuit STR-G 6653 este un circuit regulator comutatie de 650v;0.9A ; 120W,dar am gasit la o firma tot acest circuit STR -G 6653( hibrid ),si zice ca include Mosfet si controller (este vreo deosebire intre ele sau sunt aceleasi )va rog lamutiti-ma. dar circuitul STR-6652 este echivalent cu cel mentionat ???Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

3

• elmar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc domnule miticamy totusi nu am inteles la circuitul hibrid STR-G 6653 e rgulator de cumutatie ,e clar .Firma spune ca in circuitul hibrid STR-G 6653 include Mosfet si controller, si aici e intrebara mea,si nu cred ca sunt doua circuite hibride cu acelasi cod.Ma puteti lamuri mai bine ?? Va multumesc .

Link spre comentariu

Nu prea inteleg ce nu intelegeti!Regulator in comutatie este o denumire generica,se foloseaste atat pt un ansamblu cat si pt un circuit integrat specializat.A fost o evolutie in timp:sursele cu 3 tranzistoare din televizoare sant tot "regulatoare" in comutatie.Apoi au aparut integratele specializate care impreuna cu un tranzistor formau un ansamblu regulator in comutatie.Dar reglajul propriu-zis era facut de integrat si acesta avea numele de "regulator in comutatie"Pasul urmator a fost circuitul hibrid care contine acelasi integrat regulator dar si tranz. de putere.Si atunci tot ansamblul a fost numit regulator.E mai usor de vehiculat numele,nu are rost sa folosesti o insiruire ca la numele spaniolilor.Si daca este un magazin on-line probabil are si poza capsulei.La acelasi nume si capsula e greu sa fie altceva.

Link spre comentariu

am pus mai jos datelele la care trebuie sa va uitati ...schema interna a circuitului (sus ) si diferentele dintre aceste circuite ...

P.S. Am facut acest "montaj" fara sa vad ca si dl. @miticamy a facut acelasi lucru...nu eram online si nu am vazut atasamentul...scuze!(daca considerati interventia mea inutila ...va rog sa o stergeti!** aici ma adresez moderatorilor )

post-8086-139829538621_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări