Marian C Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Buna ZiuaRog pe cei cu experienta in telefoane mobile sa-mi recomande un tel second hand fiabil eventual un top tel fiabile,multumesc Link spre comentariu
Marian C Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 sau care are cel mai bun sunet de calitate in casti ?sony ericsson s500i,w580i,w810i,w902,w995 etc ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Ce intelegi prin fiabilitate?Fiabil = nu se striga in 10 ani daca il pastrezi in cutieSAUFiabil = nu se strica daca il bagi in apa, noroi, daca il busesti de pietre etc Link spre comentariu
Marian C Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 nici una nici altafiabil inteleg un produs electronic sau mecanic care dureaza in timp in cond normale de viata Link spre comentariu
tim_matrix Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 LG sau Nokia par cele mai rezistente. Eu am un LG luat cu abonament la orang,merge de 3 ani utilizat zilnic,cazaturi la greu,nereparat niciodata..bateria nu am probleme nici acum,l-am tinut fara husa printre chei in buzunar si arata ca nou.Am cautat zilele astea sa iau un telefon nou, dasta de figuri gen Galaxy Note2/Ipfone 4s/sau Ipfone 5.E plin netul si targul de tot felul de chinezarii replici "cica" sau chiar originale se pare dar ...maltratate taticu,zgariate,modificate pe soft,lovite,"gevey" etc.Un Apple 4S sau 5 daca nu este sigilat sau luat de la o firma serioasa dai banii degeaba. si costa taticu....sa fii nebun sa arunci asa cu banii pe un telefon luat de la taraba fara nici o garantie indiferent ce firma este.Ieri am vazut un tip in fata la mall se facea ca vorbeste la o paleta de telefon samsung Galaxy Note 2.Vreau sa spun ca mi sa facut rusine sa ma uit,daramite sa imi mai iau asa ceva.La reprezentanta am studiat Note 2-ul....o caruta de bani,destept de inebunesti,si o carcasa de plastic de mai mare rasul. Pana la urma telefonul este sa vorbesti nu sa-i cauti nod in papura ca ce procesor are,dar ce viteza,dar cum se misca pe net,dar de ce costa mult netul pe mobil....apoi daca iti iei ceva te plictisesti de el,vrei sa-l schimbi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum