Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Furtun luminos pt sarbatori pe LED

Vizitator LUFTHANSA

Postări Recomandate

Vizitator LUFTHANSA

Buna seara. Am si eu o intrebare, am achizitionat de curand un furtun luminos cu LED-uri si are niste jocuri de lumini dar decat sa se aprinda si sa se stinga pe diferite viteze. Eu as vrea daca sa poate sa faca si alte jocuri de lumini ... nu stiu ...pt mine este destul de enervant ca se stinge si se aprinde doar :qetrwe ...are 8 "jocuri" de lumini si toate consta in "stins aprins " difera doar timpul cat sta aprins. Ce altceva pot sa ii fac sa mai aiba si alt fel de jocuri ?P.S. nu stiu electrica ma rezum doar la schimbat prize si becuri . :rade: Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator LUFTHANSA

Poti cauta de cumparat alta solutie, probabil ca acum, vor aparea prin hypermaketuri sau pe la magazinele cu chinezarii sau te poti apuca de asta: viewtopic.php?f=11&t=96417&hilit=turturi dar trebuie sa evoluezi putin de la stadiul de "schimbat prize".

cred ca este un pic cam complicat pt mine:))) si nici timpul nu mi-ar permite. eu ma gandeam ca ar exista vreun aparat ceva ..........
Link spre comentariu

Cele mai la indemana si spectaculoase solutii sunt microcontrolerele, e plin netul de aplicatii care aprind si sting leduri, dar, avand in vedere nivelul tau, cea mai practica solutie este sa cumperi ce iti place direct din magazin. Nu poti sa fii, scuzata-mi fie expresia, si cu .... in ... si cu sufletu-n rai.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Ce sa scoti ledurile din ea ca-s turnate toate in silicon ... .La sfarsitul verii au adus vreo 10mc de furtune si astia din depoul de locomotive s-au repezit pe ele ca ce bine pot trage motorina acum -prin mai multe furtune odata -dar s-a dovedit ca se insala .In esanta sant niste bari flexibile de silicon transparent,ledurile si linia de alimentare sant inglobate in silicon iar inserierea ledurilor si rezistentele de balast sant intr-un canal longitudinal. Am vazut si modele echipate si cu beculete .Tehnologie spatiala de-a dreptul! Se plateste ambalajul ,siliconul respectiv se intareste pe pozitie iar cand il dai instalatia jos se rup firele din interior. Noroc ca e conceputa modulara ,din m in m are semn pe unde se poate taia ; au fost gasite si segmente care nu luminau numai intr-o anumita pozitie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări