roscatu Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Salut, am o intrebare despre magazinele unde se gasesc componente electronice Originale? imi puteti spune cateva link uri siteuri care sunt de incredere.Mersi mult Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Ce fel de componente te intereseaza ? Nu o sa gasesti un magazin care sa aiba numai originale. Pot sa-ti dau MP cu ce vrei, aici au boti care sterg automat orice nume de firma, am patit-o. A'S'W'O ar fi una din firme. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Mai nou se pot da nume de firme daca ajuta pe cel ce intreaba.Clasamentul meu ar fi1Farnell2TME3ASWOAstea ca si firme. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 O masura binevenita, ajunsesem sa nu pot da exemple de firme nici pe MP ! Link spre comentariu
roscatu Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Mai nou se pot da nume de firme daca ajuta pe cel ce intreaba.Clasamentul meu ar fi1Farnell2TME3ASWOAstea ca si firme.ASWO vinde doar persoanelor juridice? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Pentru persoane fizice cauta http://electronika.ro/magazin/index.php ... rers_id=59 , este magazinul online ASWO Romania, electronika.ro Bafta ! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 ... 3 lei + TVA + transport costa daca vrei sa vezi lista componentelor de vinzare pe un CD. http://electronika.ro/magazin/product_i ... afb0ab49aa Spor la cumparaturi! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Da, asa este din pacate, lista de componente nu se poate vizualiza direct, o prostie ! insa poti descarca fisierele sub forma de tabel, sau mai usor mi se pare sa introduci numele componentei cautate in bara de cautare aflata in stanga jos a paginii Link spre comentariu
roscatu Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Va multumesc de interesul dedicat.O sa incerc o experienta cu ei numai bine la tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum