Vizitator Tzuiku Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Salut am un Tv keymat KECR-1452 si nu am telecomanda originala i-am luat o telecomanda pilot dar nui gasesc codul pentru ca nu este in carticica , iar de curand i-am luat alta telecomanda model f-2100 Universal TV Remote dar nu stiu cum sa fac sa functioneze ma poate ajuta cineva?:S Link spre comentariu
Vizitator vyk2 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Scrie cu caractere normale ca noi stam si citim de aproape.La intrebarea ta iti va raspunde in curand cineva in cunostiinta de cauza. Link spre comentariu
Vizitator Tzuiku Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Imi raspunde si mie cineva? Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Imi raspunde si mie cineva?lumea e civilizata aici, si se vorbeste in general frumos....si daca nu ai rabdare.....imi pare rau pentru tine. si nu mai scrie cu tot felul de litere.... tia mai atras atentia un coleg Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Pentru help suna la 112. Pentru restul intrebarilor citeste mai intii aici: http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390 3.12 -Nu scrieti cu majuscule, caractere mari sau colorate decat atunci cand este necesar. A scrie cu majuscule inseamna ca strigi la interlocutor. 3.17 -Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. Ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa ti le ceara. Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Vezi ca acea telecomanda are manualul acela in care sunt scrise si codurile si tot acolo trebuie sa ai si cautare automata in functie de tipul aparatului la care va fi folosita acea telecomanda (instructiunile trebuie sa le ai in manual ) succes .................... Link spre comentariu
Vizitator Tzuiku Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Telecomanda nu are carticica cu coduri este doar pentru cautare automata pe ea nu se poate seta vreun cod... iar cautarea automata nu stiu daca o fac bine....daca mi-ai spune mai exact cum sai fac cautarea automata ar fi super modelu telecomenzii e UNIVERSAL TV REMOTE F-2100 Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Asta-i telecomanda ??????? http://dragonflyingelec.en.made-in-chin ... 2100-.html http://image.made-in-china.com/2f0j00me ... -2100-.jpg Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Daca da , poti sa o arunci , este o chinezarie ordinara de doi bani care nu merge decat daca ai foarte mare noroc sau in orice caz este o loterie la potrivire neavand manual cu coduri ................. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Pentru help suna la 112.Nici măcar...pentru "help" trebuie sunat la 911, 112 e pt. urgenţă la noi in Europa.Ar merge telecomanda URC22B, e de găsit la magazinele cu chinezării, la vreo 8-10 lei. Link spre comentariu
Vizitator Tzuiku Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Da lavyniu aia e doar ca e neagra . Pf... atatia nervi imi face . Pana la urma arunc televizoru si iau altu. Link spre comentariu
lavynyu Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Pina la urma o sa gasesti telecomanda mai cauta telecomenzi dar neaparat sa fie cu carticica cu coduri (gasesti in supermarketuri WATSON si tot felul si le poti si inapoia daca nu sunt bune) sau apeleaza la un magazin specializat in domeniul asta , la noi cu un 50 de lei aveai problema rezolvata cu o telecomanda programata care facea toate functiile tv-ului ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum