Vizitator romeoavram20 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Salut, azi am cumparat o inchidere centralizata impreuna cu modulul pentru comanda. Inchiderea este BENE ( asa scrie pe cutie ). Pachetul contine: 2xactuatoare 5 fire, si 2xactuatoare 2 fire ( albastru si verde ). Am instalat actuatoarele in usi totul a decurs ok. Problema a aparut la conectare. Din unitatea actuatoarelor pleaca 2 fire ( BROWN si WHITE ) - REMOTE CONTROL. Iar din modulul pentru telecomanda pleaca urmatoarele fire ( PORTOCALIU, ALB, GALBEN, PORTOCALIU/NEGRU, ALB/NEGRU, GALBEN/NEGRU). Mai are 2 fire: ROSU - +(baterie) si negru(masa). Va rog frumos sa imi spuneti daca stiti cumva, cum se leaga acele fire. O sa pun si schemele. Multumesc! Aici sunt schemele: http://i.imgur.com/THjVX.jpg http://imgur.com/CrwR3 Link spre comentariu
Vizitator romeoavram20 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Nu stie nimeni cum as putea face inchiderea functionala? :( Link spre comentariu
anddy Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Pai la actuatoare firele nu sunt colorate ca sa le legi la unitate dupa culori? sau au mufe? Link spre comentariu
Big Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 nu inteleg ce nu intelegi pe unitate scrie clar, rosu plus, negru minus, astea sunt cele importante."lumini viraj" se refera la lumini semnal, atunci cand inchizi/deschizi sa iti fleseze avaria. daca nu sti sa legi motorasele, pune schema completa, cea in care iti arata cum sa conectezi " firele asortate" in functie de necesitate: comanda cu + sau- sau direct actuator(cazul tau). prima poza contine schema insa nu ai scanat-o pe toata.acum am vazut ca se vede o parte din ea, deci portocaliu si portocaliu cu negru le legi la minus(negru), galben si galben cu negru la plus(rosu),alb si alb cu negru le legi la motorase (la toate legate in paralel). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum