cristianvalentin Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Salutare colegi.Cineva mai experimentat poate sa imi faca si mie PCB dupa schema atasata?Va multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Afiseaza schema aia in alt format. Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 hai s-o pun eu.......... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Cineva mai experimentat poate sa imi faca si mie PCB dupa schema atasata?Le-ai verificat pe astea si nu sint bune?https://www.google.ro/search?num=10&hl= ... CnrQTx3RQE Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Am reusit sa fac eu un pcb pentru schema respectiva!!Astept parerile dumneavoastra!Va multumesc ! PCBTDA.pdf Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Verifica corectitudinea traselor. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 De ce ai dorit sa faci alt cablaj daca aveai kit-uri cumparate deja?viewtopic.php?p=1165606#p1165606 Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Deoarece doresc sa fac amplificatorul stereo ,adaugand inca un modul de amplificare Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Salutare dragi colegi!!Va scriu cu speranta sa voi gasi un raspuns bun de la dumneavoastra . De curand am realizat un cablaj in Eagle pentru TDA 7294, insa s-a lasat cu scantei.Se pare ca traseele au fost prea subtiri si slab izolate fata de ground plane , ori cablajul a fost facut prost deoarece intregratul a crapat ...Asa ca m-am pus pe treaba si am facut alt PCB pentru acest TDA.Imi poate spune cineva daca pot folosi PCB atasat mai jos in siguranta fara sa dau foc la casa sau sa mai "omor" alte IC..Va multumesc !! Circuit.pdf Schema.pdf Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Aici nu ai gasit nici un cablaj cu trasee corect realizate?viewtopic.php?p=1163887#p1163887 Link spre comentariu
Vizitator bogdanxd Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 http://www.diyaudio.com/forums/chip-amp ... l-one.html uite poate te ajuta asta (nu fac reclama) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum