yogi72cj Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 stie cineva o firma care sa imi faca 50 buc circuit imrimat pt un amplif 100wla un pret decent?<5ronam o schema super de amplif +-50v 100w cu bd249,250 ungureascadaca intereseaza pe cineva,o postezam facut zeci de amplifuri cu schema asta si se comporta perfect si e ieftina Link spre comentariu
pisoiu Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 Incearca la CEE Timisoara, cere o cotatie. [email protected] /pisoiu Link spre comentariu
Vizitator Andrei.Hrubaru Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 nu ne-am supara daca ai impatasi-o Link spre comentariu
Bala Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 Eu lucrez destul de des cu cei de la CEE si sunt de treaba... Trebuie sa le triumiti un mail cu gerberele atasate si sa le spui ca te intereseaza pretul... Mailul este cel pe care l-a indicat PISOIU. Din cate stiu eu cel mai scump este filmul si apoi cu cat faci mai multe placi cu atat vor fi mai ieftine. Nu ai nimic de pierdut daca incerci. Parca daca esti student ai reducere... Am atasat restrictiile pe care le au ei la cablaje...fisierul este luat de pe un site de la o facultate cu care ei colaboreaza... Link spre comentariu
Vizitator Anonim Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 ne poti atasa si noua schema?? si eventual si cablajul daca il ai facut si esti dragut :D.. ms ... Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 nu am scaner,dar o sa ii fac pozear trebui sa fie cunoscuta si sa circuledesi pe mine m-a costat Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 19, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2006 oare gasesc o firma care sa imi faca o reducere substantiala daca ii dau schema sa o faca in serie?exista drepturi de autor pt scheme? Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iunie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2006 am pus schema pe amplificatoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum