stefanstudio Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 vraeu sa ma apuc de un proiect si anume vreau sa fac 2 boxe full range cu difuzoare alien 0815 15 inch varianta pe 8 ohmi si e evident ca nu ii pot calcula incinta dar vreau sa intreb daca ati facut ceva cu aceste difuzoare sau poate imi dati si mie niste schite pentru difuzoare de 15 si sa aibe si dimensiunile trecute Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 vraeu sa ma apuc de un proiect si anume vreau sa fac 2 boxe full range cu difuzoare alien 0815 15 inch varianta pe 8 ohmi si e evident ca nu ii pot calcula incinta dar vreau sa intreb daca ati facut ceva cu aceste difuzoare sau poate imi dati si mie niste schite pentru difuzoare de 15 si sa aibe si dimensiunile trecute nimeni nimic ?? eu pe net nam gasit decat desene fara dimensiuni care imi sunt inutile Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 nu a facut nimeni cutuu pentru aceste difuzoare? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 nu sunt deloc hotarat asupra incintei sunt atatea modele .........trapezoidale, traptunghice,cu tuburi bas reflex rodund, triunghi sau dreptunghi unele cu perete interior ce separa cutia difului mare cu cea a tewterului sunt tare nehotarat ......aa ce difuzor ar fi mai bun de 4 sau 8 ohmi ?? si nu ma intrebati ce impedanta are statia ca inca nu o am vreau intai boxele si apoi iau staie in functie de boxe de 8 sau 4 ohmi eu as alege difuzoare de 8 (dar nau astia pe stoc ) si as prefera o statie pe 4 ohmi voi ce parere aveti ???? cas tare nehotarat Link spre comentariu
Toader Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Lumea e probabil mai nehotarata ca tine. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 deci ce ar fi mai indicat pentru acele alien 0815 pe 8 ohmi ?sunt ceva de capu lor ? chiar au 98 db? Link spre comentariu
doru77 Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Pune poze cu difurile si caracteristicile lor, poate starnesc apetitul cuiva (pentru construit, bineinteles0 Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2012 nu cred cai nevoie de poze cred cale stiu toti .....alien de 15 inch alea la 117 lei Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2012 as vrea ceva treptunghiular nu trapez cu porturi bas reflex triunghiulare sau treptunghiulare aveti ceva proiecte ? eu nam gasit decat trapezoidale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum