Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri Alpine SWG844 vs Magnat Xpress 10

Ionut Remus

Postări Recomandate

vreau sa-mi fac un Subwoofer si is blocat la alegerea unuia din cele 2 mentionate! In bassBox incinta imi da la Alpine ca se poate si inchisa si cu bassreflex iar la Magnat imi da ca mai bine inchisa. Tot in bassbox incinta imi iese cu vreo 20cm mai mica la Alpine fata de Magnat (mai mica as dori totusi)Alpine-ul e cu 100 ron mai scump fata de Magnat. Alpine-ul are un raspuns in frecventa de la 34 Hz iar Magnatul cu 22Hz. (ambele pana la 1500Hz)Alpine-ul 87db iar Magnatul 92db Puterea nu prea ma intereseaza pentru ca nu cred ca voi baga mai mult de 75W pe el.Mentionez ca as prefera mai mult o incinta cu vent dar neavand prea multa experienta in subwoofere (doar la nivel amatorial atat) cer pareri sa nu dau banii aiurea, pentru ca fiecare din sub-uri au atuurile lor si nu reusesc sa ma decid la ce pretentii sa renunt pentru aduce la final proiectul.De magnat am mai auzit si citit numai de bune (poate mai imi spune cineva ceva pareri mai detaliate care l-au folosit), dar de alpine-ul asta nimeni nu prea stie nimik (ma refer daca cineva l-a ascultat)AAAA.....am uitat sa spun ca subwooferul il voi folosi in casa pentru un sistem audio 5.1

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ionut Remus

3

• Mihai Cimpoeru

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Magnatul nu are 92 db in vecii vecilor .De sunat mie imi place in 40 litri ( In 95 de litri il pui pe ala de 15 ) acordat la 40 hz,coboara bine , cu 200w la borne nu face figuri , in schimb astea noi au ceva probleme .Am avut 2 bucati , prima cumparata cu 120 ron ( sau pe aproape ) care era ok , iar a doua la 185 ron care suna ok in aer liber , in schimb in cutie trosnea ceva . In cele din urma mi-am dat seama de ce: chinezii au uitat sa puna prenadez intre sasiul difuzorului si magnet astfel incat in aer liber cand conul nu era incarcat nu se auzea , in schimb in cutie bobina impingea magnetul in spate si trosnea . Alpine-ul pare mai bine facut , magnatul ii indoi sasiul cu mana doar . De cum suna nu stiu .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări