Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme amplificator

Vizitator AQA

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Trimite o scrisoare la Mos Craciun sa-ti aduca doua kituri si dupa ce le primesti ai mare grija cum le alimentezi... daca nu, ajungi sa te rogi si de Iepuras.

Nu cred ca e de ajuns doar sa le alimenteze corect, mai trebuie sa stie si cum sa le regleze curentul de repaus. Din cate am auzit, problema cu fet-urile de la psc e ca in general vin cu semireglabilul de reglat biasul, dat pe rezistenta minima (zero) si nu maxima cum ar fi corect si de aici tot siragul de probleme ce urmeaza apoi. Eu cred ca asta a patit si AQA. A alimentat kitul, semireglabilul de bias a fost pe rezistenta minima si s-au prajit finalii (el nestiind pentru ce e acel semireglabil).
Link spre comentariu

Acestea sint modificarile minimale pentru a putea functiona cu finali bipolari complementari.

Acei MJE15031 si 15030 ce inlocuitori au ? ... ca nu ii am ,restu am tot ..

Si inca o intrebare ..In loc de semireglabil merge o rezistenta ? de ce valoare ?

...off.. Am si niste C3116, A1248 stie cineva ce e cu ei ce sant ? ca nam gasit nimic..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări