nordix Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Buna....Am un Laptop HP.....As dori sa stiu...dupa reinstalarea S.O. , desi unele drivere le recunoaste automat..., daca nu ar fi mai bine sa-i instalez driverele originale pe care le-am descarcat de pe site-ul HP , iar daca as dori sa le instalez....pe care sa le aleg avand in vedere ca de exemplu pentru chipset am 3 drivere , graphics ...-2 , etc........Se instaleaza toate driverele din fiecare pachet sau doar cate unul din fiecare pachet ?MULTUMESC.... Link spre comentariu
Dell vostro Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Vezi aici: http://itassistant.org/os-usage/os-twea ... video.html Link spre comentariu
nordix Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Mercy de raspuns...dar in acel tutorial tot nu ma lamureste care drivere sa le instalez ci te invata cum sa alegi driverele in functie de producatorul placii de baza , al placii de sunet...etc......... Eu am gasit driverele pe site-ul producatorului...doar ca in fiecare sectiune sunt mai multe fisiere exe. Ei...intrebarea era simpla....Aleg cate unu din fiecare sectiune....sau trebuie sa le instalez pe toate din fiecare sectiune. Multumesc... Link spre comentariu
idm_luci Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Daca ai mai multe versiuni de driver pentru diverse componente o instalezi doar pe cea mai recenta. Atentie ,cum la video poate fi Intel , Ati sau Nvidia asa se poate intampla si la Wireless , LAN , Bluetooth , Webcam .... , trebuie sa ai idee care componenta o ai in laptop. Link spre comentariu
nordix Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 MULTUMESC MULT..... Link spre comentariu
nordix Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Am folosit pana la urma programul din prezentare si am instalat unele din drivere si apoi am mai ales inca doua din pack-ul de pe site......Acuma laptopul functioneaza foarte bine........... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum