atupi Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Am reusit sa iau ultimele placute facute profesional de pe un GB pe DIY-audio ptr proiectul lui Mihai Rauta FC-100. Ar fi primul meu proiect de putere pe tranzistori si cred ca imi va fi greu sa gasesc componentele potrivite si imperecheate dat fiind ca am ratat in GB si partea de componente. Schema ar fi aceasta: Daca mai sunt oameni interesati de proeict voi incerca sa postez progesul proiectului desi nu cred ca ma voi apuca de cautat componente mai devreme de ianuarie 2013. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Dupa cum arata cred ca sunt de pe group-buy-ul lui Rudi Ratlos. La cat de indragostit este el de acest proiect sunt convins ca va mai deschide inca un group buy pentru el. Aviz amatorilor. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Intradevar de la Rudi sunt. El povestea ca nu va mai face o runda pentru ca se gasesc greu tranzistorii de putere. Am sa vad cand o sa incep sa adun componentele.Am vazut ca e f laudat acest amplif si mi s-a parut o ocazie buna sa iau niste cablaje pe care este o placere sa lipesti piese Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Este un amplificator foarte interesant pe care l-am ascultat chiar la creatorul sau, Mihai. Suna foarte bine, m-au frapat inaltele extrem de "matasoase" si detaliate. Deasemenea mediile curate, dar in schimb basul nu a fost pe gustul meu. Iti urez succes si sa-l termini repede ca sa te bucuri de el. Cred ca stii ca asemenea scula cere si niste boxe din aceasi categorie, altfel iti bati joc de el. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Boxele sunt, zic eu, destul de ok http://www.xtzsound.eu/en/products/speakers/99-26-mkii-matt-svart#.UMD9ieRFUuc Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Tranzistorii de putere nu se gasesc chiar asa de greu. Onsemi ii ofera ca samples dar trebuie sa platesti transportul adica in jur de 20 USD. E drept ca daca nu ii au pe stoc dureaza mult pana intri in posesia lor. Cred ca tranzistori Thermaltrak se gasesc si la distribuitori din Europa. Spor la montat si asteptam impresii. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Aaaa, ai boxe foarte bune, chiar au nevoie de un amplif bun. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Stiu ca nu sunt imposibil de gasit insa mai trebuie sa fie si imperecheati.@greierasul: la Mihai pe ce boxe ai ascultat ampliful ? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 daca nu ma insel astea erau Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Asadar pana la urma te apuci de treabaSper sa ne tii la curent cu evolutia proiectuluiSpor la treaba Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Bineinteles, mai ales ca e primul meu amplif serios cu tranzistori. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 ...Cred ca tranzistori Thermaltrak se gasesc si la distribuitori din Europa. Stiti cumva unde? N-am gasit decât la Arrows/Spoerle, dar astia nu vând la persoane fizice.Daca aveti ghinionul sa dati de tranzistoarele buclucase cu diodele având tensiunea de deschidere prea mare, ajung doua perechi ThermalTrak pe canal plus o pereche normala. A se vedea solutia lui Rudi. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Incearca la Onsemi sa iei samples. Costa doar transportul undeva la 20 de USD pe comanda. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Eu am tranzistorii astia Thermaltrak , au costat o mica avere. Link spre comentariu
George Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Stiti cumva unde? N-am gasit decât la Arrows/Spoerle, dar astia nu vând la persoane fizice. http://ro.farnell.com/jsp/search/browse ... tid=513876 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum