Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

router wireless

gigione01

Postări Recomandate

Am internet de la un vecin si am 1 calculator,1 laptop si o tableta!!Ca sa am net pe toate astea trebuie sa mut firul la fiecare in parte!!As dori sa cumpar(modem,router) sa introduc cablul de internet si sa am wireless in casa-sa nu mai fiu nevoit sa scot si sa bag mufa in fiecare dintre aparatele de mai sus si sa stau cu fire prin casa!!Problema e ca nu stiu ce-mi trebuie--un router sau un modem cu wifi?Ce denumire si ce parametrii(cu intrare de retea,de ton) trebuie sa aiba acest aparat sa-l pot folosi?Multumesc!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigione01

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Trebuie un router cu wireless si poti conecta calculatorul prin cablu, tableta si telefonul mobil prin wireless. Am de o jumatate de an un router Tenda W311R+ l-am luat cu 90 Lei de la a-l-t-e-x.Foarte multumit pana acum, viteza buna.Poti vorbi cu vecinul sa instaleze routerul la el si sa-l lase conectat continuu, astfel vei avea internet wireless oricand, chiar daca el inchide calculatorul.Nu uita sa securizezi wireless-ul cu parola cunoscuta doar de voi, altfel vor folosi si alti vecini legatura !Vezi ca userul tavipop are doua routere de vanzare cu 30 Ron, intra la sectiunea Bazar.

Link spre comentariu

Trebuie un router cu wireless si poti conecta calculatorul prin cablu, tableta si telefonul mobil prin wireless. Am de o jumatate de an un router Tenda W311R+ l-am luat cu 90 Lei de la a-l-t-e-x.Foarte multumit pana acum, viteza buna.Poti vorbi cu vecinul sa instaleze routerul la el si sa-l lase conectat continuu, astfel vei avea internet wireless oricand, chiar daca el inchide calculatorul.Nu uita sa securizezi wireless-ul cu parola cunoscuta doar de voi, altfel vor folosi si alti vecini legatura !Vezi ca userul tavipop are doua routere de vanzare cu 30 Ron, intra la sectiunea Bazar.

Va multumesc pentru informatie!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări