bubulica Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Buna ziua.Doresc sa imi fac un montaj care sa SIMULEZE un acuator de inchidere centralizata.Acuatoarele pentru inchidere primesc un impuls pentru cateva zeci de milisecunde pentru inchidere si pentru deschidere se schimba polaritatea alimentarii. Asadar, un montaj care in momentul deschiderii sa imi cupleze un releu (si sa il mentina cuplat), iar la inchidere sa decupleze acel releu. Montajul in sine este alimentat permanent, acesta reactionand doar la impulsul primit (negativ sau pozitiv).Am incercat varianta utilizarii unui acuator cu microcontact insa mecanic acesta nu ramane pe pozitie (contact inchis sau contact deschis).Poate cineva sa imi dea o solutie? Multumesc mult. Link spre comentariu
bubulica Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Eu centrez..eu dau cu capul (vb aia). Am rezolvat. Pt cine are nevoie atasez schema.PS comenzile de inchidere/deschidere sunt puse pt simulare. In realitate montajul se leaga direct pe firele de comanda acuator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum