radu42 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Salut ! Am un letcon de la o statie Welle.... tip VTSSC40N si nu stiu daca este cu termocuplu .L-am primit de la cineva si as vrea sa-l utilizez la o statie de lipit.Poate ma ajuta cineva si cu configuratia pinilor...Nu stiu daca am postat bine ... Link spre comentariu
radu42 Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Se poate inchide ...am gasit singur cum vin pinii ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Se poate inchide ...am gasit singur cum vin pinii !Mai bine postezi configuratia pinilor, daca tot ai reusit sa-i afli.Poate mai este cineva in aceeasi situatie si "gaseste" acest topic si isi rezolva problema. Link spre comentariu
radu42 Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 1 si 4 .....24 volti alternativ2 termocupla +3 termocupla --Pinii sunt numerotati pe mufa mama !L-am alimentat cu 24 volti si am tras fire la intrarea de termocupla a aparatului de masura DT890G...indica temperatura perfect...bineinteles letconul s-a incins cam tare si am oprit...Cam asta...Si vreau sa mai zic ca cei de al firma de unde am cumparat letconul nu stiau ce e ala termocuplu si nici ce vind...am intrebat de configuratia pinilor si ...in fine ,nu vreau sa ma mai enervez.Merg mai departe ! Link spre comentariu
criss Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Azi am desfacut Letconul meu: VTSSC40N/SP care nu mai functiona, dintrodata a inceput sa raceasca, temperatura a aratato corect doar ca rezistenta nu se mai incalzea :( La desfacere am constatat ca firele ce duc la rezistenta sunt extrem de subtiri, ma mir cum de mai a functionat. Inca nu am apucat sa fac masuratoriile sa vad daca vreaun fir este intrerupt sau rezistenta in sine. Daca tot l-am desfacut atasez semnificatia/culoarea firelor din cablu.Nr. pini/semnificatia si culoarea cablajului:1 - Rezistenta => Alb 2 - Termistor => Rosu3 - Termistor => Albastru4 - Rezistenta => NegruVerde => Impamantarea.EDITAT: Am masurat, cablajul este in regula, rezistenta este dusa.Oare cu ce rezistenta as puteo inlocui? De la ce model de letcol as putea refolosi?Lungimea rezistentei: 80mmDiametru rezistentei: 5mmAcuma doar rezistenta termistorului ar trebui sa bata. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 google să trăiască, l-a găsit în 3 secunde ))) http://www.velleman.eu/products/view/?c ... &id=354998 Link spre comentariu
criss Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 da, de aceasta am stiu,nu de descriere am nevoie ci de unde pot sa-l achizitionez in tara si la un pret rezonabil. am gasit aici: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=40210 dar mai pun transportul si ma costa cat o statie. O rezistenta costa in jur de 15Ron dar nu am gasit inca dimensiunile corespunzatoare pt ea. uite de aici am achizitionat statia: http://sklep.avt.pl/p/pl/485516/grzalka ... d-937.html letconul este la jumatate de pret! doar eu nu mai sunt in polonia :( O alta problema reprezinta calitatea proasta a resistentei existente! Si as dori sa inlocuiesc rezistenta deoarece restul este in regula, as achizitiona mai multe rezistente sa am de rezerva. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Letcon de pensol din polonia si nu mai ai treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum