Vizitator duma petre Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 am un difuzor beyma 15lx60v2.poate cineva sa-mi calculeze ce litraj trebuie sa aibe cutia si eventual nr,diametrul si lungimea la bassreflex.mersi! Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 ce vrei sa faci cu el,subwofer? Link spre comentariu
Vizitator duma petre Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 sonorizari evenimente, in principal Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 eu as face ceva pe la 110-120L volum brutpt tuburi daca iti place poti folosi tevi din pvc de instalatii de 110mm exterior,2 bucati taiate la ~10cm Link spre comentariu
Vizitator duma petre Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 am gasit un calculator online si a rezulta 93 de litri volumul net .eu am niste incinte de subwoofere de 84 de litri .este vreo problema daca le montez in acestea?ma refer la deteriorarea difuzorului Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 nu exista probleme,doar ca 80L este cam la limita inferioara(este un volum cam pt fulrange pe 15')pt subwofer ar fi trebuit putin mai mult,dar e ok si asa,functional,doar sa nu faci acordul f jos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum