Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare B8109 si B8310

cristian_98

Postări Recomandate

Dupa 2 ore de ascultat la limita de clipping, radiatorul comun al KT-urilor care e de sursa atx, este pe la 50-60 grade, ''masurat'' cu mana, prefinali reci..sunet bunisor :) ...Doar pachetul de tole era destul de cald, pe la 70 grade :speriat Dar in rest e ok... :dsgfds Va urma in curand un amplificator mai de putere, poate un A-350 modificat :rade: Oricum nu sunt sigur ce amplif as face.Va multumesc pentru ajutor.Un off-topik, imi permit sa va urez un an nou cu bine, fara fum, jonctiuni strapunse :rade: , Sarbatori fericite.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 227
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

92

• remus68

67

• DonNCSS

34

• zal

19

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara...Scuzati va rog ca am readus subiectul la suprafata...Acum ceva timp am avut nevoie de carcasa amplificatorului...am luat-o. Amp-ul de 10w l-am pus intr-o cutie pe undeva.Acum avand nevoie de modul..l-am conectat...dar am o deriva la iesire de 14 V...minim atunci cand vreau sa reglez simetria din semireglabilul ce l-am montat...am intre 8V si 20Vcc de ce oare...? :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări