cristian_98 Postat Decembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Dupa 2 ore de ascultat la limita de clipping, radiatorul comun al KT-urilor care e de sursa atx, este pe la 50-60 grade, ''masurat'' cu mana, prefinali reci..sunet bunisor ...Doar pachetul de tole era destul de cald, pe la 70 grade Dar in rest e ok... Va urma in curand un amplificator mai de putere, poate un A-350 modificat Oricum nu sunt sigur ce amplif as face.Va multumesc pentru ajutor.Un off-topik, imi permit sa va urez un an nou cu bine, fara fum, jonctiuni strapunse , Sarbatori fericite. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Buna seara...Scuzati va rog ca am readus subiectul la suprafata...Acum ceva timp am avut nevoie de carcasa amplificatorului...am luat-o. Amp-ul de 10w l-am pus intr-o cutie pe undeva.Acum avand nevoie de modul..l-am conectat...dar am o deriva la iesire de 14 V...minim atunci cand vreau sa reglez simetria din semireglabilul ce l-am montat...am intre 8V si 20Vcc de ce oare...? Link spre comentariu
cristian_98 Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Un alimentator de 18Vcc 400ma folosesc.Chiar nu stie nimeni8 ce poate fi...? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum