zal Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Adică i-ai polarizat prea mult, te-ai dus cu ei spre clasa A. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 La 30ma curentul pe care l-am reglat sa ma duc cu ei in clasa A?Nu prea cred acest lucru,dar poate ca m-a inselat porcaria mea de multimetru(dinacela la 20 de lei).Pun eu maine MAVO-ul pe el. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Ataşez lista cu trz folosite în aceste chituri. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Al meu a fost cu bd-uri care nu au fost respinse!!Dar in fine.......maine sa vad ce ii voi mai face. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Nu toate kiturile au fost cu tranzistoare de uz didactic. La inceput, multe din ele veneau cu 2N3055 cu Uce=60V si BD139/140 (varianta B8109). Mergeam la magazin (librarie) si le alegeam; am cumparat o gramada de pungi numai pentru piese. Dupa ce au "modernizat" cablajul (varianta B8109B) au inceput sa introduca mai mult tranzistoare de uz didactic (am vazut si pungi cu finali SN40). Link spre comentariu
cristian_98 Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Am revenit cu o intrebare...am precizat mai sus ca doream sa schimb finalii, iar cand faceam curat prin cutia cu maimute am gasit cateva bucati KT805AM.Am citit pe net, sunt npn, ar fi ok pentru ampliful de 10w, ca finali? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 KT805AM au Ic=5A si Pd=30W; pot fi montati ca finali in acest amplificator. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Imi poate spune cineva cum vin terminalele?Adica, care e colector, emitor si baza. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Imi poate spune cineva cum vin terminalele?Adica, care e colector, emitor si baza. Fata de capsula to220 normala (b.c.e),astia au terminalele dispuse invers(e.c.b),exact ca la bd-uri. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Cîţi au luat plasă cu terminalele pe dos la trz de genul ăsta ruseşti... Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Cîţi au luat plasă cu terminalele pe dos la trz de genul ăsta ruseşti...Si eu pot sa ma "mandresc" ca am ars o pereche tot din aceasta cauza.Ai dracu rusii astia,nu puteau si ei sa-i faca ca ceilalti? Link spre comentariu
cristian_98 Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 la mine au fost ok.Stau calduti, in rest sunt ok.Va multumesc pentru ajutor, in curand termin al doilea modul (nu am toate componentele). Sarbatori Fericite, va urez tuturor! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Să te bucuri de ele şi apoi să treci la ceva mult mai evoluat şi calitativ. De exemplu: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=205&t=38151 Link spre comentariu
cristian_98 Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Corect.Acum ascult acest amplificator, se aude binisor pentru simplitatea schemei.Din acest punct de vedere il recomand incepatorilor, a fost al doilea amplif cu tranzistori...primul a fost unul de 100w mosfet, iar acesta e al doilea.Va multumesc pentru ajutor.Craciun fericit tuturor!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum