Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare B8109 si B8310

cristian_98

Postări Recomandate

Uite aşa capeţi experienţă, e exact scopul ptr care au fost create aceste montaje, nu ptr audiţii de calitate cu investiţii minime.Calitatea cond de ieşire e esenţială ptr viaţa difurilor folosite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 227
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

92

• remus68

67

• DonNCSS

34

• zal

19

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am reusit!Amplificatorul functioneaza impecabil, am pus finalii pe radiatoare separate si asa le-am izolat.Pentru vechimea schemei se aude binisor.Cat mai curand voi face si al doilea modul.Va multumesc de ajutor. :101 :101

Link spre comentariu

Exact, contează conexiunile interne ale cond, să fie mai solide ptr a permite trecerea curentului. Nu prea se mai găsesc cond electrolitici ptr montare în serie cu sursa de energie.Cond electrolitici actuali nu sînt buni, find concepuţi ptr filtraj, adică montare în paralel cu sursa de energie.

Link spre comentariu

Nu aveti idee de ce se incalzeste pe la 40-50 grade pachetul de tole al trafului dupa ce se asculta o perioada scurta, iar finalii+restul sunt reci sloi.Traful debiteaza 1,9 A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări