Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare B8109 si B8310

cristian_98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 227
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

92

• remus68

67

• DonNCSS

34

• zal

19

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu asta este cauza pentru care are tensiune scazuta pe colectorul tranzistorului de putere. Bineinteles ca are nevoie de o configuratie darlington in acel loc, dar mai intii sa vada cauza scaderii tensiunii.

Link spre comentariu

Totuşi. ce tensiune îţi furnizează redresorul ?Vezi că 38 V este tensiunea maximă de intrareadmisă de LM 7824.Stabilizatorul cu zener ar trebui să funcţionezeimpecabil dacă foloseşti un Darlington serie, aşacum au spus şi colegii.Consumul maxim al amplificatorului e în jur de 1 A.

Link spre comentariu

Tensiunea furnizata de redresor este , in final, 38V.(Aseara am masurat altceva decat trebuie, imi ce scuze)Iar la iesirea stabilizatorului am 19,1 V.Problema este ca, cu un ventilator sarcina scade de la 19,1 la 18V.... :nas: :nas:

Link spre comentariu

In acest caz, zenerul e de vină...ciudati vanzatori mai au magazinele de electronice...in fine il voi schimba.Multumesc de raspunsuri..Daca pun alti finali la modul, se pun diodele pe radiator sau alte modificari?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări