Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR TWEETER!

Vizitator alxdoghit

Postări Recomandate

Vizitator alxdoghit

Am o combina PANASONIC AK-770 pe 6 ohmi care imi arde mereu inaltele cum dau un pic mai tare , nu stiu ce sa mai fac le-am dus la rebobinat de 2x in zadar.......... prb e ca nu scrie nici pe spatele lor puterea lor "cati watti au" sa caut sa cumpar unele mai puternice, ce detalii pot da este ca au diametrul 6 cm conice pe 6 ohmi , un condensator de 2,2uf 50v .... ma poate ajuta cineva cu o idee ? cam cati watti ar putea avea si unde as putea gasi ceva mai puternic sa fie mai rezistent, mentionez ca , condensatoarele au fost verificate ....... MS ANTICIPAT!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lavynyu

3

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In primul rand trebuie sa legi cu acele tw. in serie un cond de 2,2 uf. si 50-100 v. acelea care le ai tu sigur sunt niste gunoaie ordinare de aceea se si ard tw. mai poti adauga tot in serie si o rezistenta de cativa ohmi daca doresti si nu o sa mai ai probleme !Daca doresti mai multe detalii pune niste poze aici cu tw. sa vedem si noi si cu acele condensatoare ....................

Link spre comentariu
Vizitator alxdoghit

DA ESTE CEA DIN LINK! COMBINA E 2+1 DECI 3 IEISIRI.................problema e doar la tweetere de le arde in rest merge OK! BANUIESC CA E ASA CUM ATI SPUS DE LA CONDENSATORI CA LE ARDE INSTANT PE AMANDOUA tweeterele ODATA ,CUM DAU UN PIC MAI TARE.

Link spre comentariu
Vizitator alxdoghit

o sa incerc sa pun cum ma ti sfatuit ,ms pt raspunsuri si bunavointa ,eu sunt din Ploiesti si nu gasesc condensatori de 2.2 uf de nici o culoare o ideie unde as putea sa gasesc chiar si din BUC.......SARBATORI FERICITE!

Link spre comentariu

Deschide un anunt la bazar sectiunea "cumparari" specifica acolo ce doresti si o sa gasesti la preturi decente sau modice conzi chiar de calitate mai buna decat in magazin expre pt. filtre audio de care ai tu nevoie ...............

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări