Vizitator albertobernard318 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Salutare,am si eu un motor de masina de spalat si vreau sa stiu care este impamantarea si care este nulul de protectie. Fac mentiunea ca ca mufa de alimentare are 5 fire urmatoarele culori:-gri-maro-portocaliu-albastru-albrosu Trimit si foto pe PM celui care vrea sa ma ajute(nu am putut sa adaug fotografia pentru ca este prea mare) Va multumesc. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Conductorul de impamantare este acelasi lucru cu nulul de protectie, poate a vrut sa zici nulul de lucru, conductorul de impamantare trebuie sa fie legat la carcasa motorului. poza o incarci aici http://tinypic.com/ si postezi adresa, Link spre comentariu
vl78stc Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 scrie pe google schema masina de spalat si vezi acolo detaliisucces Link spre comentariu
ALEy Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Salutare,am si eu un motor de masina de spalat si vreau sa stiu care este impamantarea si care este nulul de protectie. Fac mentiunea ca ca mufa de alimentare are 5 fire urmatoarele culori:-gri-maro-portocaliu-albastru-albrosu Trimit si foto pe PM celui care vrea sa ma ajute(nu am putut sa adaug fotografia pentru ca este prea mare) Va multumesc. la Toate aparatele electrice ce folosesc alimentare cu tensiuni mari 100V-400V ~. carcasa (partii metalice reprezinta pamintarea)marcat de regula Verde/galben.da adaugati si foto sa avem ce discuta! Selectati o fotografie cu dimensiunea (DPI) mica. sau un desen .De regula se foloseste un ohm-metru pentru identificarea infasurarilor(bobine). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum