gauss Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Vind 4 tuburi GI-15b noi ( nefolosite ) , dupa cum urmeaza : 2 in ambalajul original , una cu radiator si una fara .Pretul este 100 RON plus taxe de transport Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Sincer cam scumpe, la banii astia iei 2 buc GI7B care una singura scoate de 3 ori mai mult decat toate 4. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Fiecare cu ale ei ... GI - 15b poate fi " impinsa " la 300 w , merge pina in UHF lejer ... Doriti sa cumparati , mai reducem pretul ... sau a fost doar un comentariu ? ... sa inteleg ca 1buc . GI-7 egal 12 buc . GI-15 ? Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Am facut doar un comentariu, oricum in datasheet putere maxima in pulsuri e de 100W, continua sub 10W.De asemenea, putere disipata de anod e doar de 80W.1 bucata GI7B scoate aprox aceeasi putere ca 4 GI15B Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 " ... GI7B care una singura scoate de 3 ori mai mult decat toate 4. " ... sa inteleg ca a fost o exprimare la repezeala ? ... nu vreau sa polemizez , intrebam asa pentru mine ... datasheet - urile sint publice ... Cu stima ! Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 " ... GI7B care una singura scoate de 3 ori mai mult decat toate 4. "DA, daca luam in considerare puterea continua.In ultimul mesaj am considerat puterea maxima in impulsuri ce o poate livra un tub GI15B care e de 100W Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Daca mai insisti un pic , ti le dau gratis ... si platesc si transportul , dar cred ca preferi sa dai 50 RON pe GI-7 ... gresesc ? Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Daca mai insisti un pic , ti le dau gratis ... si platesc si transportul , dar cred ca preferi sa dai 50 RON pe GI-7 ... gresesc ?Nu ma intereseaza tuburile, personal am achizionat de pe forum 5 bucati noi la 100lei, ce-i drept le-am cumparat la pret bun. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Pretul se reduce la 50 RON ... ma incurc de ele , poate sint de folos cuiva ! Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 iti ofer la schimb vrac 20 de acumulatori , R3, R6 neformati pe ele, dar un pic mai scurti decat R6, 850 si 1350mA. Acumulatorii provin din baterii noi sigilate de telefon Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Multumesc mult de oferta , din pacate nu am la ce sa-i folosesc ... sint nestandard ca dimensiuni si banuiesc ca destul de vechi , probabil Li-Ion , nu am cum sa-i incarc , in fine ... multumesc inca o data de oferta ! Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 toate bateriile de telefon care le vand sunt noi dar pentru modele mai vechi, sunt sigilate iar eu casez unele modele, nu se mai gasesc telefoane pt ele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum