Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vind tuburi GI-15b

gauss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

6

• lorik199

4

• Terry34

2

Top autori în acest subiect

Fiecare cu ale ei ... GI - 15b poate fi " impinsa " la 300 w , merge pina in UHF lejer ... Doriti sa cumparati , mai reducem pretul ... sau a fost doar un comentariu ? ... sa inteleg ca 1buc . GI-7 egal 12 buc . GI-15 ?

Link spre comentariu

Am facut doar un comentariu, oricum in datasheet putere maxima in pulsuri e de 100W, continua sub 10W.De asemenea, putere disipata de anod e doar de 80W.1 bucata GI7B scoate aprox aceeasi putere ca 4 GI15B

Link spre comentariu

" ... GI7B care una singura scoate de 3 ori mai mult decat toate 4. " ... sa inteleg ca a fost o exprimare la repezeala ? ... nu vreau sa polemizez , intrebam asa pentru mine ... datasheet - urile sint publice ... Cu stima !

Link spre comentariu

" ... GI7B care una singura scoate de 3 ori mai mult decat toate 4. "

DA, daca luam in considerare puterea continua.In ultimul mesaj am considerat puterea maxima in impulsuri ce o poate livra un tub GI15B care e de 100W
Link spre comentariu

Daca mai insisti un pic , ti le dau gratis ... si platesc si transportul , dar cred ca preferi sa dai 50 RON pe GI-7 ... gresesc ?

Nu ma intereseaza tuburile, personal am achizionat de pe forum 5 bucati noi la 100lei, ce-i drept le-am cumparat la pret bun.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

iti ofer la schimb vrac 20 de acumulatori , R3, R6 neformati pe ele, dar un pic mai scurti decat R6, 850 si 1350mA. Acumulatorii provin din baterii noi sigilate de telefon

Link spre comentariu

Multumesc mult de oferta , din pacate nu am la ce sa-i folosesc ... sint nestandard ca dimensiuni si banuiesc ca destul de vechi , probabil Li-Ion , nu am cum sa-i incarc , in fine ... multumesc inca o data de oferta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări