Vizitator smilex Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Pune o oscilograma (sau link) cu semnalele in bazele driverilor (iesiri CI). Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 http://s18.postimage.org/ri987rdnb/baza_t5.jpg http://postimage.org/image/to3j29h3p/ sonda x10 Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Sunt ok.Ai pastrat cablajul si trafo driver original? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 cablajul original al sursei atx de unde am trafo driver nu il mai am. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Cat o sa am de mutat...Subiectele care se intind pe mai multe pagini nu merg mixate cu altele mai generale,ca s-asa nu-s usor de urmarit.Deci trebuia facut un subiect nou,cu un nume de genul: Sursa ATX modificata (dupa nel56) ,sau ceva asemanator,care sa dea cat mai multe informatii referitoare la continut Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 ^Pentru o cauza dreapta...Tranzistorii de putere sunt intr-o configuratie asemanatoare celor din becurile economice. Oscileaza pe baza acelei infasurari de 1-2 spire din trafo driver, inseriata cu primarul. E ok montat acolo? N-ai trecut peste infasurare? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 eu zic ca da dar , momentan nu am acces la sursa . eu zic ca traful driver e montat bine, dar o sa studiez acest aspect si revin. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Si inca o idee: daca alimentezi integratul separat,poti pune in loc de 300Vcc o tensiune mai mica (de ex 15V),asta pt evitarea artificiilor.Cel putin mie mi-a mers la sursa aia pe care am modificat-o Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Ia si o oscilograma pe secundar daca e ok acolo. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 am alimentat sursa dintr-un traf 56vca. ataşez semanle, colector driveri: in primar transformatorului faţă de V-: free image hosting secundar transformator: pic upload diseară o să verific comanda lor din primar componentă cu componentă. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Ai asimetrie in colectori driveri.Alimenteaza numai tl494 si pune sonda pe rand B-E tranz forta.Trebuie sa fie identice. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Oscilograme B-E tranzistori forţă: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Tot ai asimetrie;verifica fiecare componenta din circuitul de baza la fiecare tranz forta.Pune accent pe cei doi electrolitici,pune unii nefolositi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Am luat o sursa atx la intamplare,am izolat pin 4/tl494 de monitorizare si am alimentat de la o sursa montajul cu 12v Prima oscilograma este in mediana trafo driver pt ca se pot vedea asimetriile -zeroul este pe linia de jos,2v/div A doua oscilograma este in baza unui tranz final,cel de jos -zeroul este la mijloc,1v/div Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum