Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare motoras suflanta ieftina

Vizitator ironcross

Postări Recomandate

Vizitator ironcross

buna ziuaam o suflanta ieftina origine chinacel de la service de la magazinul de la care am achizitionat-o m-a incurajat spunandu-mi ca se va strica f repede si ca mai mult de 5 minute sa nu o tin aprins, am inchis ochii, am inghitit in sec, am zis hai sa risc si sa nu o returnez, acum vreau sa ii fac o mica modfiicareea are 2 nivele, 1 nivel 300 grade , nivel 2 600 grade si viteza mai marevreau sa ii pun un buton ca atunci cand il apas sa mearga decat ventilatorul si sa-mi raceasca partile ramase caldenu stiu daca trebuie sa-i inseriez o rezistenta sau ce trebuie sa fac,nu am nici un \bosch pe care as putea sa-l desfac sa vad care e smecheriadaca stiti vreo solutie sa alimentez un motoras de 17 v la 220, va rog sa-mi dati un mesaj mul.tumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• em2006

1

• stefan_k

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La sculele ieftine, motorasul e pus in paralel pe o parte a rezistentei de incalzire, de pe care se culege tensiunea necesara motorului. Pe treapta de putere mai mare, tensiunea aplicata motorului e mai mare, deci va fi mai turat (motorasul e de curent continuu, tens i se aplica dupa redresare cu diode). Mai contin o siguranta termica si un contact termobimetalic (klixon).Ca sa rezolvi ce spuneai, iti trebe un mic transformator pentru motor, ca alimentarea acestuia sa nu fie dependenta de rezistenta de incalzire.Sau, un mic autotransformator.

Link spre comentariu

...se va strica f repede si ca mai mult de 5 minute sa nu o tin aprins

De obicei nu am noroc la sculele ieftine, asa ca ma feresc sa le iau. Dar suflanta "cea mai ieftina" tot am luat. Tot cu doua viteze, plasticarie ordinara, motoras de jucarie, etc.A fost folosita la "uscat pereti" (o teava sparta ...) timp de ... multe ore incontinuu. N-a patit nimic.Asta doar asa ca incurajare, poate iti mai urca moralul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări