Vizitator ironcross Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 buna ziuaam o suflanta ieftina origine chinacel de la service de la magazinul de la care am achizitionat-o m-a incurajat spunandu-mi ca se va strica f repede si ca mai mult de 5 minute sa nu o tin aprins, am inchis ochii, am inghitit in sec, am zis hai sa risc si sa nu o returnez, acum vreau sa ii fac o mica modfiicareea are 2 nivele, 1 nivel 300 grade , nivel 2 600 grade si viteza mai marevreau sa ii pun un buton ca atunci cand il apas sa mearga decat ventilatorul si sa-mi raceasca partile ramase caldenu stiu daca trebuie sa-i inseriez o rezistenta sau ce trebuie sa fac,nu am nici un \bosch pe care as putea sa-l desfac sa vad care e smecheriadaca stiti vreo solutie sa alimentez un motoras de 17 v la 220, va rog sa-mi dati un mesaj mul.tumesc Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 La sculele ieftine, motorasul e pus in paralel pe o parte a rezistentei de incalzire, de pe care se culege tensiunea necesara motorului. Pe treapta de putere mai mare, tensiunea aplicata motorului e mai mare, deci va fi mai turat (motorasul e de curent continuu, tens i se aplica dupa redresare cu diode). Mai contin o siguranta termica si un contact termobimetalic (klixon).Ca sa rezolvi ce spuneai, iti trebe un mic transformator pentru motor, ca alimentarea acestuia sa nu fie dependenta de rezistenta de incalzire.Sau, un mic autotransformator. Link spre comentariu
stefan_k Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 ...se va strica f repede si ca mai mult de 5 minute sa nu o tin aprinsDe obicei nu am noroc la sculele ieftine, asa ca ma feresc sa le iau. Dar suflanta "cea mai ieftina" tot am luat. Tot cu doua viteze, plasticarie ordinara, motoras de jucarie, etc.A fost folosita la "uscat pereti" (o teava sparta ...) timp de ... multe ore incontinuu. N-a patit nimic.Asta doar asa ca incurajare, poate iti mai urca moralul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum