Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ghinion PIC16F628 nu mai asculta

Vizitator mestersoft

Postări Recomandate

Uneori chestiunile simple par complicate, de aceea trec neobservate. Daca ai facut montajul pe o placa de test (breadboard) trebuie sa fii de doua ori mai atent,mai de mult mi sa intamplat sa conectez corect sursa de 5V la uC si comanda peporturi sa o iau de la 12V, sursa de 12V fiind necesara pentru regulatorul de 5Vsi nerabdator fiind sa vad evolutia montajului (graba strica treaba) sigur ca l-amdefectat, daca nu ai miscat nimic pe placa arunca o privire pe ea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bercioiu

6

• dodo007

2

• ratoiul

2

• sofian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Uneori chestiunile simple par complicate, de aceea trec neobservate. Daca ai facut montajul pe o placa de test (breadboard) trebuie sa fii de doua ori mai atent, mai de mult mi sa intamplat sa conectez corect sursa de 5V la uC si comanda pe porturi sa o iau de la 12V, sursa de 12V fiind necesara pentru regulatorul de 5V si nerabdator fiind sa vad evolutia montajului (graba strica treaba) sigur ca l-amdefectat, daca nu ai miscat nimic pe placa arunca o privire pe ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări