Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

wiea8eu

euvasile

Postări Recomandate

Am o masina de spalat wiea8eu care se manifesta in felul urmator:-dupa inchiderea usii fara nicio alta comanda incepe sa ia apa intermitent si nu se aprinde nici un led. Am controlat tot ce se poate controla pe placa inclusiv tensiunile de alimentare pe procesor ,memorie, si alte integrate care mai sunt pe acolo, intreruperii de circuite dar fara nici un rezultat. Placa are printre altele trei triace care sunt pe alimentarea electrovalvelor, toate trei sunt comandate simultan cu intermitenta si face asa la nesfarsit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

2

• ALEy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

DA greu!" si alte integrate pe acolo" comanda catre tiristori vine din uln sau din ? apare intermitent sau este ferma si tiristori functioneaza intermitent? MSR greu de depanat prin corespondenta .Mai ales cind persoana de linga masina nu are cunostinte temenice tehnice sau de specialitate!

Link spre comentariu

Am spus ca sunt toate trei comandate simultan cu intermitenta. Pe integratul care comanda tiracele nu scrie nimic, este sters (razuit) intentionat. Eu am intrebat in ideea ca poate este un defect comunnu ca as fi dorit sa-mi explice cineva miscarea particolelor in suspensie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări