Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent BU808

Postări Recomandate

Nu intotdeauna ai la indemana un BU808 sau 2SC5388 si tocmai atunci cand nu mai ai iti trebuie

Da intradevar aici ai dreptate caci asa au fost cu multe aparate electronice care sau adus din afara imediat dupa revolutie.Si eu personal am BU 205 ,Bu208 din televivoare mai vechi color si mai sunt multi care au.Si eu am fost cind am adaptat improvizati daca nu am avut originalul.

Sarbatori fericite tuturor .

Link spre comentariu

am si eu o intrebare ,mai exact am nevoie de o precizare si anume la schema de inlocuire a lui BU808 cu doi tranzistori ,prezentata cu o pagina mai inainte,rezistenta b-e a primului tz este corect scrisa de 390 Ω sau trebuie de 39 Ω?

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Eu am folosit but11af si bu 205 dar nu stiu de ce se buseste but-ul dupa o perioada de functionare .BU-rile le am recuperate din tv alb-negru si nu as vrea sa renunt la ele.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Da acesta este montajul postat de mine si utilizat de zeci de ori. Daca acesta l-ati folosit inseamna ca singura problema ar fi BU205 care are puterea aproximativ jumatate ca un BU508. BU205 vi se incalzeste excesiv in functionare?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări