Vizitator Arman Mugurel Postat Iulie 8, 2019 Partajează Postat Iulie 8, 2019 Buna ziua , unde as putea gasi o cutie norton pt SNB 400 sau macar 4 pinioane ? Link spre comentariu
znecula Postat Iulie 11, 2019 Partajează Postat Iulie 11, 2019 Am avut si eu probleme acum vreo 2 ani cu cutia de avansuri. La mine au fost doar doua pinioane si le-am facut din nou. Nu mai tin minte care din ele. Merge si acum fara probleme. La tine insa cred ca pinionul 2 va fi cu probleme daca e corp comun cu arborele. .. In acest caz, trebuie facut si arborele. Asa ca mai bine schimbi toata cutia.. Stima. Link spre comentariu
Lastwish Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Salut!Imi poate spune cineva ce diametru au fuliile de la avansul rapid al unui SNB400? Si eventual cateva poze cu motorul si cu tablita acestuia (putere si turatii? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 8, 2020 Partajează Postat Februarie 8, 2020 domnilor az,i am facut la strung doua piese cilindrice cu diametru de 15mm pentru niste arcuri de remorca ,adica crntru bulon ,dar aceste piese trebuie sa le fac plate pe doua parti adica sa ramana 10mm pe douaparti si 15pe doua parti a surubului cum as putea face sa fac sa le polizez exact Link spre comentariu
CISorin Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Depanarea strungurilor SN facute la Arad si Targoviste e ca mersul prin jungla. Nu exista un model standard, fiecare trebuie analizat atent si identificate toate detaliile. Si atentie la cele de export cu surub cremaliera roti de schimb si nonius gradat in inci. Link spre comentariu
Catalin.1 Postat Februarie 8, 2021 Partajează Postat Februarie 8, 2021 Buna ziua. M-ati putea ajuta cu o carte tehnica pentru SNB400? va multumesc! Link spre comentariu
Ionut_vic Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 (editat) La 08.02.2021 la 21:15, Catalin.1 a spus: Buna ziua. M-ati putea ajuta cu o carte tehnica pentru SNB400? va multumesc! Ce va intereseaza mai exact din carte? Editat Februarie 25, 2021 de Ionut_vic Link spre comentariu
bontas dorel Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Buna seara , As dori cateva impresii, de la posesori sau reparatori ,despre stungul SN 402. As vrea sa cumpar unul dar nu am prea multe informatii despre acest tip de strung . Va multumesc! D. Bontas Link spre comentariu
Alex Cosmin Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Buna ziua, am cumparat un snb400, primele probleme observate sunt contactorii, care sunt morti, viteza 2 nu functioneaza si cel mai grav, unde sunt si depasit sunt vitezele. Le gasesc foarte greu in special 1,2,3 iar si atunci cand le gasesc sare. Daca incerc sa il trec dintr-o viteza in alta face foarte urat. Ceva sugestii pentru mine? Link spre comentariu
SilviuDone Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 On 1/20/2015 at 11:19 AM, razvanmarius said: La partea mecanica gen pinioane, rulmenti, zgomote anormale, ma descurc. Repar de cati-va ani tractoare si combine, si am tot avut de-a face cu toooooot felul de probleme. Cat despre comparatoare, micrometre, la fel, am tot lucrat cu ele. Bine ca mi-ati spus la ce sa fiu atent. Caut un strung pentru utilizarea in atelier, adica sa ne facem noi o bucsa, un ax, o scula ajutatoare. Ma uitam si la o lungime mai mare a batiului pentru ca avem mai mereu cate un ax cu bataie radiala. In universal cu diametru mare, si cu degajare in batiu, vreau sa rectific volante de motor, fulii de tractiune, etc. Am rectificat la un strungar o volanta si mai rau a stricat-o. Nu zic ca eu nu voi strica la randul meu pana ma invat. Dar cu rabdare si perseverenta totul se rezolva. Cred ca raman la un SN 400-1500. Multumesc pentru sfaturi. Salut, Ma puteti ajuta si pe mine cu o schema electrica pentru strungul SNB400? Cu stima ! Link spre comentariu
SilviuDone Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 On 8/6/2018 at 6:20 PM, Guest Daniel Bugarschi said: Buna ziua. Domnule ola_nicolas va rog daca puteti sa-mi transmiteti un exemplar din cartea tehnica SNB400 la adresa de email [email protected]. Va multumesc. Va salut, Din întâmplare, ați făcut rost de cartea tehnica la snb400 ambreiaj electromagnetic? Am și eu nevoie, în principiu de schema electrica. Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum