Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strungul SNB 400

Jules00

Postări Recomandate

Am avut si eu probleme acum vreo 2 ani cu cutia de avansuri. La mine au fost doar doua pinioane si le-am facut din nou. Nu mai tin minte care din ele. Merge si acum fara probleme. La tine insa cred ca pinionul 2 va fi cu probleme daca e corp comun cu arborele. .. In acest caz, trebuie facut si arborele. Asa ca mai bine schimbi toata cutia..  Stima.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

domnilor az,i am facut la strung doua piese cilindrice cu diametru de 15mm pentru niste arcuri de remorca ,adica crntru bulon ,dar aceste piese trebuie sa le fac plate pe doua parti adica sa ramana 10mm pe douaparti si 15pe doua parti a surubului cum as putea face sa fac sa le polizez exact 

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Depanarea strungurilor SN facute la Arad si Targoviste e ca mersul prin jungla. Nu exista un model standard, fiecare trebuie analizat atent si identificate toate detaliile. Si atentie la cele de export cu surub cremaliera roti de schimb si nonius gradat in inci.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 08.02.2021 la 21:15, Catalin.1 a spus:

Buna ziua. 
M-ati putea ajuta cu o carte tehnica pentru SNB400? 
va multumesc!

Ce va intereseaza mai exact din carte?

Editat de Ionut_vic
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara ,

As dori cateva impresii, de la posesori sau reparatori ,despre stungul SN 402.

As vrea sa cumpar unul dar nu am prea multe informatii despre acest tip de strung .

Va multumesc! 

D. Bontas

Link spre comentariu

Buna ziua,

am cumparat un snb400, primele probleme observate sunt contactorii, care sunt morti, viteza 2 nu functioneaza si cel mai grav, unde sunt si depasit sunt vitezele. Le gasesc foarte greu in special 1,2,3 iar si atunci cand le gasesc sare. Daca incerc sa il trec dintr-o viteza in alta face foarte urat. Ceva sugestii pentru mine? 

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
On 1/20/2015 at 11:19 AM, razvanmarius said:

La partea mecanica gen pinioane, rulmenti, zgomote anormale, ma descurc. Repar de cati-va ani tractoare si combine, si am tot avut de-a face cu toooooot felul de probleme.

Cat despre comparatoare, micrometre, la fel, am tot lucrat cu ele.

Bine ca mi-ati spus la ce sa fiu atent.

Caut un strung pentru utilizarea in atelier, adica sa ne facem noi o bucsa, un ax, o scula ajutatoare. Ma uitam si la o lungime mai mare a batiului pentru ca avem mai mereu cate un ax cu bataie radiala.   In universal cu diametru mare, si cu degajare in batiu, vreau sa rectific volante de motor, fulii de tractiune, etc. Am rectificat la un strungar o volanta si mai rau a stricat-o. 

Nu zic ca eu nu voi strica la randul meu pana ma invat. Dar cu rabdare si perseverenta totul se rezolva.

Cred ca raman la un SN 400-1500. 

Multumesc pentru sfaturi.

Salut,

Ma puteti ajuta si pe mine cu o schema electrica pentru strungul SNB400?

Cu stima !

Link spre comentariu
On 8/6/2018 at 6:20 PM, Guest Daniel Bugarschi said:

Va salut,

Din întâmplare, ați făcut rost de cartea tehnica la snb400 ambreiaj electromagnetic? Am și eu nevoie, în principiu de schema electrica. Mulțumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări