Vizitator fulminator Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Nu stiu daca ma incadrez corespunzator, oricum, sunt moderatori... Am gasit pe jos jumatatea unui Nokia 7500 si am reusit sa scot afara camera si blitzul. Se numeste mod ccp2 smia 85 2mpix. Blitzul are un C-clip pt GND si 2 contacte J1 si J2. Camera are 7+7 contacte. Ceea ce ma intereseaza e: 1. daca pot controla camera si blitzul (sa zicem doar camera momentat) cu un arduino 2. daca da, cum? ma indruma cineva? sunt incepator si am ceea ce am gasit cu gogu sunt o gramada de site-uri care vand camere smia si componente pt mobile, si portaluri, nu am gasit nicaieri un data sheet. edit: am gasit un schematic la telefon (se poate cauta pe gogu dupa titlul din stanga sus al fisierului) aici. CRED ca este vorba despre camera. Deci? http://img526.imageshack.us/img526/5815/camerao.png Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Ceea ce ai postat mai sus in poza este schema invertorului care alimenteaza ledul din flash .Sa faci sa functioneze camera ai nevoie de procesor de imagine , memorie ram , software .Mai ieftin iesi daca cumperi un aparat de fotografiat , sau daca cumperi un alt telefon . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum