Vizitator mihai26 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Salut,Am si eu nevoie de ajutorul vostru, este o intrebare foarte usoara pentru cine are cunostinte minime, dar eu nu am mai facut asa ceva pana acuma si nu vrea sa risc sa fac ceva ce nu trebuie.Am cumparat o statie CB si vreau sa o alimentez la bricheta de la masina, am cumparat stecherul care intra in bricheta masini dar nu stiu exact cum sa leg firele la stecher. Intre timp am mai facut rost de un stecher unde sunt lipite firele si are in plus o "siguranta" fata de primul. Care este mai bine sa il leg, cel cu acea "siguranta" sau fara, mentionez ca pe firele care pleaca din statie exista acea "siguranta" pusa. Am pus doua poze pe care am desenat niste sageti sa imi spuneti daca este bine cum vreau sa leg firele.Multumesc, Link spre comentariu
idm_luci Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 "+" adica firul rosu pe pinul din mijloc de la stecher exact ca in desenele tale. Pune-l pe cel fara siguranta ca nu se stie daca e calibrata siguranta din celalalt pentru consumul statiei tale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum