Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stecher statie CB

Vizitator mihai26

Postări Recomandate

Vizitator mihai26

Salut,Am si eu nevoie de ajutorul vostru, este o intrebare foarte usoara pentru cine are cunostinte minime, dar eu nu am mai facut asa ceva pana acuma si nu vrea sa risc sa fac ceva ce nu trebuie.Am cumparat o statie CB si vreau sa o alimentez la bricheta de la masina, am cumparat stecherul care intra in bricheta masini dar nu stiu exact cum sa leg firele la stecher. Intre timp am mai facut rost de un stecher unde sunt lipite firele si are in plus o "siguranta" fata de primul. Care este mai bine sa il leg, cel cu acea "siguranta" sau fara, mentionez ca pe firele care pleaca din statie exista acea "siguranta" pusa. Am pus doua poze pe care am desenat niste sageti sa imi spuneti daca este bine cum vreau sa leg firele.Multumesc,

post-71899-139829535505_thumb.jpg

post-71899-139829535526_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• idm_luci

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

"+" adica firul rosu pe pinul din mijloc de la stecher exact ca in desenele tale. Pune-l pe cel fara siguranta ca nu se stie daca e calibrata siguranta din celalalt pentru consumul statiei tale.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări