DonNCSS Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Salutari tuturor!Dupa cum spune si titlul vreau sa-mi iau o unitate noua,adica sa o reconfigurez pe cea veche,si as fi vrut sa va cer un sfat:nu stiu ce sa aleg,caci pc-ul nu il voi folosi foarte mult in gaming,mai un hitman,un assassins creed si deastea,ci in randari video(filmulete hd 1080p si 1080i),in debug la programe(pt la liceu) si pentru a reda filme hd 1080p si 720p fara pic de pixel. Eu ma gandeam la un intel,bugetul fiind in jur de 3000lei. http://www.mediadot.ro/wishlist/23191/ Astept pareri. icon_jook Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Beton ! La banii astia faci o scula buna. Avand in vedere ca vei folosi aplicatii grafice, ai grija la placa video, aia va duce greul ! Link spre comentariu
strombi Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 As opta pt un procesor AMD Phenom II X6 si pentru o placa video Nvidia de 2GB pe 256 Bits,tinand cont ca il foloseste mai mult pe gravica,Personal am Testat si procesoarele Intel si Placile video Gigabyte,Pe partea de procesor AMD Phenom II X6 eu am observat ca merge mult mai bine decat Intel i7,Pe partea de grafica nu am observat diferente intre cele 2 firme concurente. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Profesionistii folosesc de obicei procesoare Intel. Noi, restul lumii, folosim ce vrem/putem ! Link spre comentariu
geomx Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 La prima vedere pare ok configuratia (n-am verificat daca componentele sunt compatibile ...probabil ca da) dar parca hardul mi se pare cam mic.... eu as opta pt ceva mai mare....macar un 500 Gb si daca tot vrei western digital ...sa fie macar seria Black nu BlueLa sistemul asta iti trebuie cred si o carcasa pe masura ... ca ar fi pacat sa-l inghesui intr-o pocnitoare de carcasa.... (daca cea veche e ok.....atunci o poti pastra....)Asteptam vesti....eventual scrise de pe noul sistem !!!! Link spre comentariu
Vizitator Pa7rocle Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 AMD nu este recomandat in debug-uri, randari, etc... este genul de procesor care consuma mult si are temperaturi ridicate. In schimb Intel este perfect pentru aplicatii.O sa fie mai nasol la gaming, dar nu se discuta aici, a zis ca nu prea se joaca.@DonNCSS sa stii ca orice film ai lua... fie el 1080p 720p, totul depinde de coder cum l-a facut.O sa vezi pixeli oricum.. dar nu ca la xvid :limb:Configuratia e ok, te tine 10 ani de aici inainte.P.S. Ca sa nu existe dubii, eu sunt fan AMD. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 P.S. Ca sa nu existe dubii, eu sunt fan AMD. Si eu sunt fan Amd,dar in ultimul timp au lasat-o cam "moale" la capitolul performante. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum