Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta difuzor de bas cu parametri "banuiti"

Boxeru11

Postări Recomandate

Am un difuzor de bas cu diametru de 25cm, insa deaoarece nu ii cunosc parametri nu vreau niste raspunsuri exacte , vreau doar sa imi ziceti si mie cu aproximatie cam cat de mare trebuie sa fie incinta ? Care sa fie adancimea ,latimea si inaltimea guri de aerisire care o sa fie patrata si lata cat cutia, ? Si cum ar fi mai bine sa conectez difuzorul, tinand cont ca are 2 bobine de 4ohmi si amplificarea pentru el va fi un kit feet100 bazat pe 2xIRFP240... ? Seamana destul de mult cu un Visaton VS-TIW250XS, ce are urmatori parametri: Rated power 200 WMaximum power 300 WNominal impedance Z 8 OhmFrequency response fu3000 Hz(fu: Lower cut-off frequency depending on cabinet). Mean sound pressure level 89 dB (1 W/1 m)Excursion limit +/−14 mmResonance frequency fs 33 HzMagnetic induction 1,3 TMagnetic flux 1600 ľWbHeight of front pole-plate 8 mmVoice coil diameter 50 mmHeight of winding 25 mmCutout diameter 235 mmNet weight 5,3 kgD.C. resistance Rdc 5,6 OhmMechanical Q factor Qms 5,21Electrical Q factor Qes 0,35Total Q factor Qts 0,33Equivalent volume Vas 66 lEffective piston area Sd 314 cm˛Dynamically moved mass Mms 49 gForce factor Bxl 13 TmInductance of the voice coil L 1,7 mH

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Boxeru11

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări