Vizitator UPgrade Postat Iunie 18, 2006 Partajează Postat Iunie 18, 2006 Scuze pentru neintelegere si mersi pentru sfaturi. :yawinkle:Ma ajuta cineva cu un proiect VTP sau ceva horn.Difuzorul este de masina si banda reprodusa este 25-250Hz.Vreau sa il folosesec pe post de subwoofer intr-o sala de 10m pe 15m.Help pls. Link spre comentariu
LUCI Postat Iunie 19, 2006 Partajează Postat Iunie 19, 2006 Am avut si eu cateva difuzoare Hertz si ele sunt facute pt masina nu prea merg in sali in masina merg super bine in sali.... Link spre comentariu
radue Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 Acuma ( cand am inceput sa fac curatenie pe aici ) am vazut ca tu ceri un proiect pt vtp/horn pt diful tau, care e de 12"... Atunci poftim de aici, numai sa nu fie prea tarziu: http://www.filehost.ro/155026/Horn_VTp_12_rar/ Iti faci un cont ( e free ) si poti sa-l downloadezi fara probleme... Succes :yawinkle: Link spre comentariu
VTP Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 Difuzorul este un sub de masina, care functioneaza taiat f. jos ( in jur de 100Hz). Daca vrei sa il utilizezi in casa, ca subwoofer, poti sa optezi ptr. dimensiuni relativ mici ( incinta inchisa sau chiar BR daca ai datele lui ) sau VTP daca nu te deranjeaza volumul incintei. Bobinele se conecteaza IN SERIE, atentie au comun (unite) un + cu un - , ca sa dea 8 ohmi. E avantajos si pentru amplificator. Poate fi taiat si mai sus, daca satelitii nu merg f. jos! Link spre comentariu
Vizitator UPgrade Postat August 22, 2006 Partajează Postat August 22, 2006 Mersi pentru proiecte.O sa revin cu poze :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum