Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noua tehnologie iluminare.

costy

Postări Recomandate

The device is made of three layers of moldable white-emitting polymer blended with a small amount of nanomaterials that glow when stimulated to create bright and perfectly white light similar to the sunlight human eyes prefer.

Eficienta:

This new lighting solution is at least twice as efficient as compact fluorescent (CFL) bulbs and on par with LEDs, but these bulbs won't shatter and contaminate a home like CFLs or emit a bluish light like LED counterparts.

Articolul complet
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

2

• Cristiano

1

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sincer, articolele alea nu par prea serioase. Nu se dau date concrete (in afara de cateva afirmatii vagi de genul "sunt la fel de eficiente ca ledurile" si faptul ca inventatorul sustine ca are cateva care merg de aproape 10 ani). In plus, referintele la "blueish light" sunt naive de-al binelea. Din cate stiu nu prea exista cercetari si din partea altor firme ori institute din domeniu, asa ca momentan n-as paria ca vor deveni "the next big thing" (insa nu se stie niciodata).@tyc: engleza e limba standard de facto pentru domeniul tehnic (si nu numai). Aici suntem pe un forum de electronica, la o sectiune eminamente tehnica (Leduri si surse de lumina).

Link spre comentariu

Sincer, articolele alea nu par prea serioase. Nu se dau date concrete (in afara de cateva afirmatii vagi de genul "sunt la fel de eficiente ca ledurile" si faptul ca inventatorul sustine ca are cateva care merg de aproape 10 ani). In plus, referintele la "blueish light" sunt naive de-al binelea. Din cate stiu nu prea exista cercetari si din partea altor firme ori institute din domeniu, asa ca momentan n-as paria ca vor deveni "the next big thing" (insa nu se stie niciodata).@tyc: engleza e limba standard de facto pentru domeniul tehnic (si nu numai). Aici suntem pe un forum de electronica, la o sectiune eminamente tehnica (Leduri si surse de lumina).

in principiu aveti dreptate, multe stiri deastea am vazut si am asteptat ani de zile sa iasa produsul si... pauza. Intr-adevar si pe mine ma enerveaza ca nu exista date concrete gen x wati x lumeni dar am zis ca poate asta chiar se dezvolta. Ledurile au dezavantajele lor legate de caldura, poate solutia asta chiar e mai buna din punctul asta de vedere.Edit cica in 2013 ar vrea sa le scoata pe piata
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări