Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde se poate repara

Vizitator costicareala

Postări Recomandate

Vizitator costicareala

Salut,Am vazut foarte multe topicuri cu sugestii si intrebari si raspunsuri, insa pe mine ma intereseaza unde pot sa duc respectivul produs pentru ca acesta sa fie reparat.Detalii produs:- Blue Tech receiver active sub woofer system- model Wave-2- radioEste ca o unitate centrala, de culoare gri, cu difuzorul amplasat la baza, orientat in jos. Acesta a fost primit deci nu am nici un document la el si nici pe google nu am reusit sa gasesc vreo poza.Mentionez ca am fost la cateva ateliere gen reparatii electronice dar mi-au spus foarte hotarati ca nu se baga la asa ceva.Nu vreau sa imi dau cu presupusul pentru ca nu le am, dar de ceva timp dupa ce il opresc din telecomanda ramane un "zumzait" fin pe fundal, iar cand vrea el (mai mereu) in timpul functionarii difuzorul "pacane".Va multumesc anticipat pentru sugestii si as prefera sa platesc daca tot trebuie reparatia in sine, nu firma sub care se executa.Costin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări