valica Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Este un proiect preluat din revista ELEKTOR pe care vreau sa-l finalizez si poate mai sunt amatori, din pacate nu am un programator pentru ATMEGA, poate ma ajuta cineva cu un programator sau cu microcontrolerul programat (contracost binenteles). Imi place foarte mult fiind simplu de realizat dar mai ales ca este cu tuburi nixie.Atasez schema, PCB-ul, hex-ul, nu cred ca pot atasa numarul revistei asa ca am sa atasez cateva imagini sugestive. 090784-11.zip Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Salut. Nu ai mai postat de multa vreme. Nu stiu daca mai ai nevoie, dar ai aici un programator foarte ieftin. blowit.pdf Link spre comentariu
valica Postat Decembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Multumesc, da intr-adevar unul foarte simplu, mai trebuie sa gasesc un port paralel , as aprecia daca cineva are un programator gata facut si poate sa mi-l programeze, contracost binenteles. Din aceasta cauza proiectul sta in standby, daca nu gasesc nici un binevoitor poate am sa am timp sa-l fac si sa gasesc si un pc cu port paralel. Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Daca erai mai aproape, il programam eu. Programatorul este in poza de mai jos. Nu am mufa de alimentare si regulatorul, fiindca folosesc o sursa stabilizata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum