Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

limitator de volum

Vizitator aurelianr

Postări Recomandate

Vizitator aurelianr

Salut.Am cateva filme care pe un fundal cu sunete scazute se aud impuscaturi foarte puternice. Idee e ca daca vreau sa aud bine sunetele de fundal adica sunetul apei, al vantului etc... Trebuie sa dau statia putin mai tare iar impuscaturile bubuie urechile atunci.Vreau ca sa interpun un dispozitiv intre placa de sunet si statie care sa limiteze suntele acelea puternice la un anumit nivel iar restul sunetelor sa ramana neafectate. Imi puteti spune cum se numeste dispozitivul respectiv?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiferaru

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator aurelianr

Unele playere au deja implementata functie de "Automatic Level Control" sau "Normalize", cum este Media Player Classic - Home cinema.

o sa o testez cand ajung acasa.
Link spre comentariu

Pentru BSPlayer:

(rightclick >) Options > Filters > AdvancedIf you happen to see "ffdshow Audio Decoder" click on the small [+] and then click on "ffdshow audio" and select "Volume".There you will find an option "Normalize".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări