Vizitator aurelianr Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Salut.Am cateva filme care pe un fundal cu sunete scazute se aud impuscaturi foarte puternice. Idee e ca daca vreau sa aud bine sunetele de fundal adica sunetul apei, al vantului etc... Trebuie sa dau statia putin mai tare iar impuscaturile bubuie urechile atunci.Vreau ca sa interpun un dispozitiv intre placa de sunet si statie care sa limiteze suntele acelea puternice la un anumit nivel iar restul sunetelor sa ramana neafectate. Imi puteti spune cum se numeste dispozitivul respectiv? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Unele playere au deja implementata functie de "Automatic Level Control" sau "Normalize", cum este Media Player Classic - Home cinema. Link spre comentariu
Vizitator aurelianr Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Unele playere au deja implementata functie de "Automatic Level Control" sau "Normalize", cum este Media Player Classic - Home cinema.o sa o testez cand ajung acasa. Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Eu cand aveam aceasta problema foloseam KM player si normlizam sunetul.Numai bn Link spre comentariu
gabiferaru Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Pentru BSPlayer: (rightclick >) Options > Filters > AdvancedIf you happen to see "ffdshow Audio Decoder" click on the small [+] and then click on "ffdshow audio" and select "Volume".There you will find an option "Normalize". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum