Vizitator Pa7rocle Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Asa cum spune si titlul, caut un chipset fabricat de Winbond model W25X16, pentru un laptop Packard Bell, proprietarul a incercat sa-i faca hotswap si a reusit sa rupa 2 pini ai cipului, fiind SOIC e cam greu de reparat, am incercat sa-i lipesc niste picioruse de la condensatori ceramici de 10 pF care sunt subtiri dar nu tine foarte mult timp, se pare ca dupa o perioada apar probleme de functionare.Si cum la noi in Romania nu se comercializeaza modelul sau cel putin nu l-am gasit eu..doresc sa stiu daca cineva dintre voi, care detineti placi de baza de laptop la care nu s-a mai putut face nimic, daca intalniti modelul de cip, va rog sa-mi spuneti.Cu programarea ma descurc eu, daca nu aveti programator.Multumesc. Link spre comentariu
2informaticos Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Nu ai specificat de pe ce placa este, dar nu cred sa fie una prea noua; avand in vedere ca este de 2MB.In acest caz, se poate inlocui cu MX25L16005, sau EN25F16.Atata doar ca va trebui sa copiezi informatia din cipul original si sa o incarci in cel nou; care poate fi chiar unul recuperat de pe alta placa, nu neaparat nou-nout... Link spre comentariu
Vizitator Pa7rocle Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Multumesc pentru sugestii, o sa incerc sa le caut. Partea cu programarea o rezolv eu, cred ca functioneaza prin piggyback adica cipul nou calare peste cel vechi.Daca nu, am programator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum